Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wędzarnia Ryśka 3w1

Wędzarnia Altana 3w1

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Red76

Red76

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 4 postów
  • MiejscowośćRzeszów

Napisano 15 sie 2017 - 21:57

Witam wszystkich zadymiarzy ! 

 

Chciałbym zaprezentować swoją wędzarnie, wzorując się na projektach kolegów z forum.

Zrobiłem wędzarnie z grillem i piecem z blachą. Sami oceńcie 

Załączone pliki



#2 ANNAM

ANNAM

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5008 postów
  • Miejscowośćaustralia

Napisano 15 sie 2017 - 22:03

Rachunek za chiropractor gdzie przyslac? :tongue:  ;)  :D



#3 binio1111

binio1111

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 3406 postów
  • MiejscowośćOzorków

Napisano 15 sie 2017 - 23:00

Nie ma refluksu z komina? Komin zimny i wysoki , komora nie ocieplona -  zimą problemy



#4 Kamil_1

Kamil_1

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1245 postów
  • Miejscowośćmazowieckie

Napisano 16 sie 2017 - 07:27

Chciałbym zaprezentować swoją wędzarnie, wzorując się na projektach kolegów z forum

 

Chyba słabo się wzorowałeś... albo nie na tych projektach na których powinieneś ;)



#5 jac007

jac007

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1291 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 16 sie 2017 - 07:49

Bardzo fajny zestaw jak opanujesz wędzenie to i przy -15 stopniach będziesz wędził. :clap:



#6 Red76

Red76

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 4 postów
  • MiejscowośćRzeszów

Napisano 16 sie 2017 - 08:23

Tak wędzarnie muszę docieplić



#7 witt

witt

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1661 postów

Napisano 16 sie 2017 - 11:17

Zrobiłem wędzarnie z grillem i piecem z blachą

 

Ładną altankę sobie postawiłeś no i oczywiście grill z piecem i wędzarnią. Wedzarnię najlepiej oceniać po wędzonkach.

Zrób jakieś, przedstaw, a koledzy poradzą Ci co i jak.



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#8 Red76

Red76

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 4 postów
  • MiejscowośćRzeszów

Napisano 17 sie 2017 - 13:42

Nie ma refluksu z komina? Komin zimny i wysoki , komora nie ocieplona -  zimą problemy

Przez niski komin miałem wędzarnie w altanie z grilla  :laugh: można zastosować drugi kanał dymny.Pytanie tylko czy w tylnej ściance czy lepiej od góry?







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Wędzarnia, Altana, 3w1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych