esjot Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Ciasto drożdżowe piekę okazyjnie od bodajże dwudziestu lat. Ten placek powstał dla żony na imieniny. Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez esjot Cytuj esjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zrobiony naturalnie ja niestety z ciastami jestem zupełna noga - nie dawano mi szans do zrobienia , zostawało mi ciasto naleśnikowe , baba ziemniaczana itp Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esjot Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zrobiony naturalnie ja niestety z ciastami jestem zupełna noga - nie dawano mi szans do zrobienia , zostawało mi ciasto naleśnikowe , baba ziemniaczana itp Zrobiony jak najbardziej naturalnie - cokolwiek to znaczy. Cytuj esjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ciasto drozdzowe, z rabarbarem i kruszonka mniam,no i takie jak TWoje tez moze byc Slicznie wyrosniety , az sie glodna zrobilam na drodzowe ciasto Ciutkre piekarni Tobie przypieka od dolu, Wstaw blaszke pod blaszke i bedzie lepiej. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 i znowu mi narobili smaka ..a ja nawet kupilam sobie taka mega wielka blache keksowke zeby wiecej kruszonki sie zmiescilo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esjot Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 15 Marca 2018 Placek drożdżowy dla mamy z 03.03.2018 r. Cytuj esjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 16 Marca 2018 Piekny placek , jak ja bardzo lubie drozdzowe ciasta [Dodano: 16 mar 2018 - 07:37]podaj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 16 Marca 2018 Ja tez lubie , a najlepiej jeszcze takie cieple A Twoje bardzo apetycznie wyszlo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 16 Marca 2018 Drożdżowe to mój ulubiony rodzaj ciast. Twoje wygląda bardzo smakowicie. Daj przepis jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esjot Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 29 Marca 2018 Dziękuję za miłe słowa. Podsyłam przepis. Życzę wesołych Świąt Wielkanocnych. :-) Cytuj esjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.