electra Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja wiem ze watrobki smazonej z cebulka nie lubie ..bo juz od dziecka nie nawidzilam ...ale ponoc smaki sie zmieniaja i w sumie jak by mi ktos dobrze zrobil to jestem nawet sklonna sprobowac ,sama jednak nie zrobie.w Pasztecie czy innych wyrobach mi nie przeszkadza ,Ryby lubie ale nie jem czesto, bo maja osci ,no z wyjatkami malymi ktore maja mniej Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Bee Gees Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 sklonna sprobowac ,sama jednak nie zrobiepowiedz na kiedy a przygotuję - z cebulką - i zrobię Ci jeszcze wątróbkę z niespodzianką i wsiąkniesz [Dodano: 25 sie 2017 - 17:18] Osobiście wolę pstrąga wędzonego na gorąco Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Muski zdazysz sie przygotowac w Pl pewnie bede ale za rok Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Muski zdazysz sie przygotowac w Pl pewnie bede ale za rokpotrzebuję ok 25 godzin Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 zrobię Ci jeszcze wątróbkę z niespodzianką My nie "@electra", nam możesz zdradzić Wg mnie ludzie często nie potrafią przyrządzić wątróbki i obrzydzają potrawę dzieciom na całe życie Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 nam możesz zdradzićdrobiowa (najdelikatniejsza)- z wiśniami - lub podprażoną śliwką oczywiście z cebulką też Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Nie zapomnę obrazka gdy 2 letni synek znajomych górali z glutem po pas wskoczył na fotel mając na widelcu kawał krwistej cielecej wątróbki i zajadał aź mu sie uszy trzęsły ... Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ja wiem ze watrobki smazonej z cebulka nie lubie Ja zaserwowałbym Ci króliczą z jabłkiem. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ja wiem ze watrobki smazonej z cebulka nie lubieJa zaserwowałbym Ci króliczą z jabłkiem. A ja - z warchlaka z brusznicami Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A ją drobiową z cebulą, majerankiem i rodzynkami Albo wieprzową z jabłkami i cebulą Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 No, cebula na maśle klarowanym to obowiazkowy składnik wątróbek wszelkich Uwielbiam dobrze przyrządzoną wątróbkę; nienawidzę wątrobianej zelówy Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 A ja taka jaka Zuzia sie zajada z radoscia, tylko z cebulka. U mnie wielka radosc dziecka, kiedy watrobka jestna obiad, a znajomi sie dziwia , chyba nie jest tez ich ulubione danie. Pstraga rowniez wole na cieplo wedonego.( wracajac do tematu) Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio59 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Wątróbka to tylko z nutrii z cebulką popita dobrym jarzębiakiem. Cytuj Ja już nic nie muszę.Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Wątróbka to rarytas tyko trzeba odpowiednio podac. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Bee Gees Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Wszystko pieknie ..moja mama kiedys dosc czesto robila watrobke ,bo sama lubi ,nigdy to nie byla zeluwa ,ja poprostu nienawidze tego zapachu ..w przedszkolu to ja bylam zmuszana do jedzenia ,jak panie przedszkolanki nie widzialy to chowalam do kieszeni fartuszka od tego czasu poprostu szok nie moge sie przemoc , lubie wszelakie pasztety ale jak podsmazam watrobke ( nigdy nie parzymy dodajac do pasztetu ) to juz czuje niesmak .Ale moze jeszcze mi sie odmieni ..salcesonu tez kiedys nie jadlam ..ponoc mnie po nim glowa bolala Watrobka z wisniami ..ta opcja mi sie podoba nutrie i inne zwierzaki ..to juz za extremalnie ...na razie skupmy sie na cielecej lub drobiowej:-))) Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Podobną traumę przedszkolno-fartuszkoową miałem ze szpinakiem ... póki sam nie zrobiłem że swieźego Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Pate z foie gras lubie ..wiec moze ja tylko na goraco nie lubie watrobki?[Dodano: 26 sie 2017 - 12:38]Roger szpinak jadlam ale nie powiem ze jakos z rozkosza...Wieci e co ja wgole bylam troche kaprysnym maluchem do 5 roku zycia , gotowane jedzenie osobno to co lubialam ,,(babcia dogadzala) ..w przedszkolu bylo wszystko beee w domu nie bylo problemow bo jadlam,nigdy nie bylam chudym dzieckiem co by wygladalo ze jestem niejadkiem. w przedszkolu panie pytaly co ja jem ...bo rzucalam takie teksty " to nie jest taki krolewski krupniczek jak moja babcia gotuje".. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.