Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Suszone warzywa (Vegeta)


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
48 odpowiedzi w tym temacie

#41 JaGra

JaGra

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3243 postów
  • Miejscowośćmazowiecka wieś nad Wisłą

Napisano 06 wrz 2017 - 06:00

Ja ścieram na przystawce do Zelmera na wióry, potem suszę w suszarce elektrycznej a jak są już suche to mielę w młynku żarnowym Zelmera.

BRAWO JA    :clap:   :D


Użytkownik JaGra edytował ten post 06 wrz 2017 - 06:01


#42 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 7173 postów

Napisano 06 wrz 2017 - 06:05

BRAWO JA
Brawo Ty  i  brawo zelmerek ;) 

#43 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5574 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano 06 wrz 2017 - 09:15

A ja miele w dostawce to mixera zyrafy .. dzis sie suszy pietrucha  :)



#44 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 9400 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 06 wrz 2017 - 19:50

BRAWO JA

Brawo Ty

Nie wiedziałam, że Panowie w reklamie pracują :devil:  :facepalm:  



#45 JaGra

JaGra

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3243 postów
  • Miejscowośćmazowiecka wieś nad Wisłą

Napisano 07 wrz 2017 - 17:09

Aniu człowiek się uczy całe życie  :)



#46 Aguś96

Aguś96

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 41 postów
  • Miejscowośćpodkarpacka wieś

Napisano 14 wrz 2017 - 11:50

Swoje suszone warzywa czyli wegetę robię bez soli, sól dodaję do każdej potrawy osobno, warzywa szatkuję albo ścieram na tarce i po wysuszeniu zamykam w szczelnym pojemniku. Wysuszonych warzyw już potem nie rozdrabniam, takie mi odpowiadają. Zioła suszę w pęczkach i tuż przed dodaniem do potrawy rozcieram w dłoniach. Jak widać każdy ma swój sposób na taką przyprawę. :) W mojej "suszonce" jest: lubczyk, bazylia, cebula, seler (korzeń i nać), marchewka, pietruszka (korzeń i nać), por, koperek, czosnek. Całość tworzy naprawdę fajną kompozycję smakowo - zapachową. :) 



#47 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 9400 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 15 wrz 2017 - 21:27

Swoje suszone warzywa czyli wegetę robię

......

Aguś, kolejny raz mnie zaskakujesz swoimi umiejętnościami.

Młoda, śliczna, pracowita, obowiązkowa i utalentowana. 

Pozdrawiam serdecznie Ciebie i małżonka.


Użytkownik EAnna edytował ten post 16 wrz 2017 - 18:35


#48 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 7173 postów

Napisano 16 wrz 2017 - 07:47

Młoda, śliczna, pracowita, obowiązkowa i utalentowana

:D  :yes:


Użytkownik EAnna edytował ten post 16 wrz 2017 - 18:35


Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#49 Aguś96

Aguś96

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 41 postów
  • Miejscowośćpodkarpacka wieś

Napisano 18 wrz 2017 - 18:38

Aguś, kolejny raz mnie zaskakujesz swoimi umiejętnościami. Młoda, śliczna, pracowita, obowiązkowa i utalentowana.  Pozdrawiam serdecznie Ciebie i małżonka.
Aż się zarumieniłam :) również pozdrawiam   :D




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych