Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wstępna obróbka i właściwości technologiczne mięsa wołowego


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 27605 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 03 wrz 2017 - 11:42

Załączony plik  14.jpg   137,67 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  15.jpg   135,29 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  16.jpg   59,93 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  17.jpg   134,28 KB   2 Ilość pobrań

Załączony plik  18.jpg   161,11 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  19.jpg   181,51 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  20.jpg   136,94 KB   0 Ilość pobrań

Załączony plik  21.jpg   99,66 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  22.jpg   96,42 KB   0 Ilość pobrań

Załączony plik  23.jpg   185,88 KB   1 Ilość pobrań

 

 

Źródło: Wielka księga wołowiny

Nadesłał: kostek61

Dal potrzeb portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell






Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych