Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Peklowanie na sucho w woreczkach strunowych i próżniowych.

#peklowanie #próżnia #sucho

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1040 odpowiedzi w tym temacie

#1041 wróbel75

wróbel75
  • Użytkownicy
  • 3202 postów
  • Miejscowośćzachodniopomorskie

Napisano 13 kwi 2021 - 10:58

Kurcze proste zamknięcie kawałka mięsa w worku a uniwersytet trzeba kończyć.

Kupujcie sprawdzony produkt, wykonujcie to szybko, a wystarczy worek,mięso,peklosól i jedna z najtańszych pakowarek.

Gdyby ktoś chciał naśladować sposób pana toshiby to ja bym po pierwsze wkładał mniejszy kawałek papieru (tak z 1-1,5cm) odessał, zgrzał i zrobił drugi zgrzew za papierem (żeby papier został między zgrzewami).






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych