StefanS Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #376 Opublikowano 20 Maja 2018 WOW Sebastian - pieknie i smakowicie, Cytuj Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania. StefanS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #377 Opublikowano 20 Maja 2018 Sam to zjesz czy mam przyjechać i Ci pomóc? Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #378 Opublikowano 20 Maja 2018 Daj mi. Wrzucę na pizze albo do jajecznicy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanS Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #379 Opublikowano 20 Maja 2018 Wrzucę na pizze albo do jajecznicy przy tej jakosci tych wedlin to jest bluznierstwo.. Cytuj Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania. StefanS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #380 Opublikowano 20 Maja 2018 Antrykot z grilla plus szklaneczka whisky i nic więcej w niedzielny wieczór nie potrzeba . [Dodano: 20 maj 2018 - 21:06]WOW Sebastian - pieknie i smakowicie, Dziękuje Stefan. Sam to zjesz czy mam przyjechać i Ci pomóc? Już zjedzone ale dokroić zawsze można ,więc wpadaj.[Dodano: 20 maj 2018 - 21:09]Daj mi. Wrzucę na pizze albo do jajecznicy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka przy tej jakosci tych wedlin to jest bluznierstwo.. Lepiej bym tego nie skomentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #381 Opublikowano 20 Maja 2018 Wrzucę na pizze albo do jajecznicyprzy tej jakosci tych wedlin to jest bluznierstwo.. Stefan do końca nas nie zna więc nie wiedział o co kaman heheheh ale spoko - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #382 Opublikowano 20 Maja 2018 Ale smakołyki. Wędliny jak marzenie, a stek musi być pyszny. Tylko whisky zmienił bym na piwo, np IPA z Pinty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #383 Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Antrykot z grilla plus szklaneczka whisky i nic więcej w niedzielny wieczór nie potrzeba .Potwierdzam Edytowane 23 Maja 2018 przez kostek61 Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #384 Opublikowano 24 Maja 2018 szklaneczka whisky nawet bez antrykotu... Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #385 Opublikowano 24 Maja 2018 Dobra, Seba stawia A co mi tam ... ,nie ma problemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #386 Opublikowano 24 Maja 2018 nie ma problemu ... I to jest prawidłowe rozumowanie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #387 Opublikowano 25 Maja 2018 Kontrolne ważenie salami po miesiącu ,utrata wagi 24-26% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #388 Opublikowano 25 Maja 2018 Z wyglądu zewnętrznego przypomina mi ulubione niemieckie knoblauch salami Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #389 Opublikowano 25 Maja 2018 Na salami jeszcze trzeba poczekać ,ale dobrze że są zapasy i jest czym w piątkowy wieczór podniebienie natłuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #390 Opublikowano 25 Maja 2018 jest czym w piątkowy wieczór podniebienie natłuścić Dobrze dbasz o podniebienie Apetycznie wyglądają te wędliny.O tej godzinie to grzech pokazywac takie smakołyki Coś czuję, że za radą Henia poświecę sobie w kuchni światłem z lodówki A ja wędzę sobie na zimno, całonocnie, polędwicę w przyprawach Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #391 Opublikowano 25 Maja 2018 A ja wędzę sobie na zimno, całonocnie, polędwicę w przyprawach Czyli rano też zadbasz o swoje podniebienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #392 Opublikowano 25 Maja 2018 Czyli rano też zadbasz o swoje podniebienie Wędzę drugi raz. Zobaczę, jaki będzie kolor. Może trzeba będzie jeszcze raz wędzić Ale mam w lodówce coś IMO dobrego: steki z serca cielęcego zamarynowane w ziołach na ostro. Przed chwilą wciągnęłam jednego, oczywiście na surowo Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #393 Opublikowano 25 Maja 2018 Przygaduje kocioł garnkowi ,że ta godzina że ta pora ,ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #394 Opublikowano 25 Maja 2018 ,że ta godzina że ta pora ,ech.... To na skutek Twojego zdjęcia Ty, Ty, Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanS Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #395 Opublikowano 26 Maja 2018 Kontrolne ważenie salami po miesiącu ,utrata wagi 24-26% przy tym rozmiarze wyrobu i pecherz wiepzrowy - nie uwzasz Sebastian ze strata wagi jest dosc wysoka? moze powstac dry ring .... Cytuj Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania. StefanS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #396 Opublikowano 26 Maja 2018 Nie wiem Stefan ,może i masz rację ,ale napewno nie ma nic z tym wspólnego wilgotność w witrynie . Moja witryna stoi w piwnicy i teraz kiedy już się nie załącza ogrzewanie to i wilgotność w niej wzrosła .Wręcz walczę z nią bo jest zbyt wysoka .Aktualnie w witrynie jest ok 84% przy załączeniu wiatraka spada do 78%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #397 Opublikowano 27 Maja 2018 Obiadowo. Dziś niestandardowo bo gulasz zupa z wołowiną gotowana na wywarze z pieczonych kości .Doba gotowania ale smak bajka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #398 Opublikowano 28 Maja 2018 .Doba gotowania ale smak bajka . A zapach było czuć na Czułowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #399 Opublikowano 28 Maja 2018 jac007 mogłeś podążać za nim i załapałbyś się na michę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #400 Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Dziś nieskromnie ,ale jest nowy sprzęt na stanie to wkleję se fotkę Edytowane 7 Czerwca 2018 przez sebarod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.