Skocz do zawartości

Sebastiana potyczki z mięsem.


sebarod

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 689
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Sam to zjesz czy mam przyjechać i Ci pomóc?  :D  :thumbsup:

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Antrykot z grilla plus szklaneczka whisky i nic więcej w niedzielny wieczór nie potrzeba .

 

 

                    post-45209-0-67508700-1526842873_thumb.jpg                         post-45209-0-61518400-1526842902_thumb.jpg

 

 

                    post-45209-0-44857700-1526842931_thumb.jpg                         post-45209-0-58749300-1526842957_thumb.jpg


[Dodano: 20 maj 2018 - 21:06]

WOW Sebastian - pieknie i smakowicie,  :clap:  :clap:  :clap:

 Dziękuje Stefan.

 

 

Sam to zjesz czy mam przyjechać i Ci pomóc?  :D  :thumbsup:

Już zjedzone ale dokroić zawsze można ,więc wpadaj.


[Dodano: 20 maj 2018 - 21:09]

Daj mi. Wrzucę na pizze albo do jajecznicy :)

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

 

 

 

 

przy tej jakosci tych wedlin to jest bluznierstwo..   
 

 

 

Lepiej bym tego nie skomentował  :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Antrykot z grilla plus szklaneczka whisky i nic więcej w niedzielny wieczór nie potrzeba .

Potwierdzam :) Edytowane przez kostek61

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

szklaneczka whisky
nawet bez antrykotu... :facepalm:  :thumbsup: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

nie ma problemu ...
I to jest prawidłowe rozumowanie  :thumbsup:  :clap: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Z wyglądu zewnętrznego przypomina mi ulubione niemieckie knoblauch salami ;)

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

jest czym w piątkowy wieczór podniebienie natłuścić 

Dobrze dbasz o podniebienie :D 

Apetycznie wyglądają te wędliny.

O tej godzinie to grzech pokazywac takie smakołyki  :thumbsup:

Coś czuję, że za radą Henia poświecę sobie w kuchni światłem z lodówki  :laugh:

A ja wędzę sobie na zimno, całonocnie, polędwicę w przyprawach :D 

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Czyli rano też zadbasz o swoje podniebienie 
 

Wędzę drugi raz. Zobaczę, jaki będzie kolor. 

Może trzeba będzie jeszcze raz wędzić  :)

Ale mam w lodówce coś IMO dobrego: steki z serca cielęcego zamarynowane w ziołach na ostro. 

Przed chwilą wciągnęłam jednego, oczywiście na surowo  :facepalm:  :D

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

,że ta godzina że ta pora ,ech....

To na skutek Twojego zdjęcia  :thumbsup: Ty, Ty,  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Kontrolne ważenie salami po miesiącu ,utrata wagi 24-26%
przy tym rozmiarze wyrobu i pecherz wiepzrowy - nie uwzasz Sebastian ze strata wagi jest dosc wysoka? moze powstac dry ring .... 

Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania.

StefanS.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nie wiem Stefan ,może i masz rację ,ale napewno nie ma nic z tym wspólnego wilgotność w witrynie . Moja witryna stoi w piwnicy i teraz kiedy już się nie załącza ogrzewanie  to i wilgotność w niej wzrosła .Wręcz walczę z nią bo jest zbyt wysoka .Aktualnie w witrynie jest ok 84% przy załączeniu wiatraka spada do 78%.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dziś nieskromnie ,ale jest nowy sprzęt na stanie to wkleję se fotkę  ;)

 

 

                                          post-45209-0-18343600-1528396338_thumb.jpg                                   post-45209-0-54154000-1528396383_thumb.jpg

 

                    post-45209-0-33809700-1528396419_thumb.jpg                         post-45209-0-93281400-1528396451_thumb.jpg

Edytowane przez sebarod
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.