jac007 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #676 Opublikowano 13 Grudnia 2020 No pięknie ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #677 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Ładnie wyszło! Pistacje całe czy siekane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #678 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Dziękuję . redzed pistacje były w całości oraz połówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #679 Opublikowano 29 Grudnia 2020 W dojrzewalni zrobiło się miejsce więc pora na kolejny projekt .Tym razem kierunek Chorwacja i Serbia...Czas pokaże co z tego wyniknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #680 Opublikowano 29 Grudnia 2020 A co to za kielbaski bo szukam inspiracji. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #681 Opublikowano 29 Grudnia 2020 To samo co w kątnicach ,zrobiłem kilka sztuk coby już za jakieś półtora miesiąca było coś "na ząb ". Jestem juz po pierwszym czterogodzinnym ,zimnym wędzeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanS Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #682 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Sebastian - czyzbys sprobowal zrobic Slavenski kulen ? - my guess Cytuj Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania. StefanS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #683 Opublikowano 29 Grudnia 2020 A no zgadza się .Było chorizo ,było pepperoni ,teraz pora na kulen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #684 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Kwiecień 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #685 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #686 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Kulen kiełbaski juz jadalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanS Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #687 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Sebastian - a mozesz zmierzyc jakie pH teraz maja? Cytuj Zycie - to pasmo problemow i trudnosci. Chwile radosci - to nagroda za trud ich pokonywania. StefanS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #688 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Niestety ,brak pH metru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #689 Opublikowano 16 Stycznia 2021 csabai kolbasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #690 Opublikowano 15 Lutego 2021 Kiełbaski kulen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.