Jump to content
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Recommended Posts

Pawle, koszyczek będzie zapełniony pięknymi wędzonkami, a od zapachu to będziesz miał przy święceniu wokół bardzo dużo ciekawskich. :D  :thumbsup: Wielkanocne pozdrowienia

Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Piękna w przekroju Qba twoja kiełbaska narobiłeś checi :) Pozdrawiam Edited by krystian252

„Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“

Naszło mnie na zrobienie kiełbasy "po nasymu" Szukajta a znajdzieta

Szukała nie będę bo znam smak tej kiełbasy, będąc w Twoich stronach u rodziny mam okazję sobie pojeść  :clap:  :)

Edited by @halusia@

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

To jest tradycyjna kiełbasa, robiona w okolicach Rzeszowa. O przepis nie pytajcie, to zadanie domowe dla Was :) Inspiracji proponuję poszukać na stronie lub forum pod hasłem Kiełbasa Głogowska czy Swojska z Podkarpacia, choć ta jest zmodyfikowana ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.