Muski zdolny uczeń z Ciebie
Witaj na forum Wędzarniczej Braci

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!

#41
Napisano 30 paź 2016 - 11:51
#42
Napisano 30 paź 2016 - 16:08
Kawior też sam robiłeś
#43
Napisano 30 paź 2016 - 16:18
W zasadzie poza jajkami , "jajeczkami" i herbatą - własne wyroby
Muski idziesz w dobrym kierunku
Pozdrowionka ślę .
#44
Napisano 30 paź 2016 - 18:31
W zasadzie poza jajkami , "jajeczkami" i herbatą - własne wyroby
Super efekty nauki zaczerpniętej na zlocie.... oby tak dalej Waldku
#45
Napisano 30 paź 2016 - 19:00
Muski zdolny uczeń z Ciebie

Muski idziesz w dobrym kierunkuto dobre fluidy Twojego Mistrzostwa

efekty nauki zaczerpniętej na zlocie- co by na zlotach było więcej takich nauczycieli

Kawior też sam robiłeśJarku - poza jajkami, "jajeczkami" czyt . kawiorem




#46
Napisano 02 lis 2016 - 16:46
kabanosiki - pierwsze podeście - jelita "z tuby"
Załączone pliki
#47
Napisano 02 lis 2016 - 17:20
kabanosiki - pierwsze podeście - jelita "z tuby"
Bardzo ładne. ... czy jesteś zadowolony z tych jelit tubowanych Waldku??
#48
Napisano 02 lis 2016 - 18:00
czy jesteś zadowolony z tych jelit tubowanychrurka plastikowa wchodzi na lejek o średnicy zewnętrznej 12 mm jak masz taki to OK - u mnie niestety w komplecie nadziewarki 15 mm




#49
Napisano 02 lis 2016 - 20:08
kabanosiki - pierwsze podeście - jelita "z tuby"
Muski jak jelita z tuby, to kabanoski jedną ręką robiłeś zapewne
Pozdrawiam
#50
Napisano 02 lis 2016 - 20:18
to kabanoski jedną ręką robiłeś zapewneZlece wykonanie napędu do nadziewarki



#51
Napisano 07 lis 2016 - 19:45
Karp wędzony( brutto 3kg) -20 godz solanka 10%-obsuszany 3 godz - 60 min suszony 50st +wentylator -90 min 90 st +dym -60 min 80 st+dym - 15 min -100st ... ot tak co by się wprawiac
Załączone pliki
#52
Napisano 08 lis 2016 - 10:09
Jutro jade po mleczko tylko ne wiem czy 60 czy już 90 zakupić
zapewne będzie Korycin i łoscypkopodobne
#53
Napisano 08 lis 2016 - 10:59
już 90
Muski toć to już odmęt kipielny
Takie ilości i to już chyba w płetwach trzeba robić
#54
Napisano 08 lis 2016 - 11:13
Jutro jade po mleczko tylko ne wiem czy 60 czy już 90 zakupić
![]()
![]()
zapewne będzie Korycin i łoscypkopodobne
![]()
Normalnie chwycił bakcyla jak nic, podobnie jak Sylwek (Sla100) Rosną nam nowi serowarzy, to cieszy
#55
Napisano 08 lis 2016 - 17:32
ne wiem czy 60 czy już 90 zakupić
Zamawiaj 100litrów łatwiej obliczyć zapłatę .
Pozdrawiam
#56
Napisano 08 lis 2016 - 20:27
#57
Napisano 08 lis 2016 - 21:10
Sery wciągają jak bagnaNo Masz rację

#58
Napisano 08 lis 2016 - 23:58
Brawo Muski !!!!!!! znam to uczucie tego wciagania w wyroby
Ale to pozytywnie fajne wciaganie no nie
#59
Napisano 09 lis 2016 - 15:19
3 pojemniki po 30 l chyba mnie pogięło
córka się cieszy, że będzie miała ricottę
#60
Napisano 09 lis 2016 - 22:15
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wedzenie, ser, przetwory, sałatki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych