roman1957 Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #1526 Opublikowano 30 Października 2022 piekne[Dodano: 30 paź 2022 - 21:34]w czym wedzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #1527 Opublikowano 30 Października 2022 w czym wedzone Mam Borniaka 150 ze sterowaniem cyfrowym, zrębki olcha z bukiem 50/50 . Romku - dzięki za uznanie Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #1528 Opublikowano 30 Października 2022 Super wyglądają Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #1529 Opublikowano 31 Października 2022 Skończyły się filety z indyka....IMG_20221030_204347.jpgIMG_20221030_204958.jpgProśba córek to więcej niż rozkaz Kolor ekstra ???? „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #1530 Opublikowano 31 Października 2022 Pięknie uwędzone,kolor idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravek_DG Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #1531 Opublikowano 31 Października 2022 Pięknie Waldku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1532 Opublikowano 1 Listopada 2022 Piękny kolorek, na pewno pyszne. Jak to Waldka wyroby . Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika89 Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1533 Opublikowano 1 Listopada 2022 Super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1534 Opublikowano 1 Listopada 2022 Skończyły się filety z indyka.... Piękny zapasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1535 Opublikowano 1 Listopada 2022 więcej niż rozkaz Pięknie się prezentują w tym wojskowym szeregu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1536 Opublikowano 2 Listopada 2022 Filety z indyka cudnej urody.Jeszcze chwilę i młodsze pokolenie zacznie się upominać.. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #1537 Opublikowano 5 Listopada 2022 Jagnięcina w pigwie wg książki kucharskiej: Jerozolima Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika89 Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1538 Opublikowano 5 Listopada 2022 Wygląda smacznie i pęknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #1539 Opublikowano 5 Listopada 2022 Wygląda Ange - mielone zapiekane w bulionie /taki inny rodzaj gotowania/ zawsze wygląda tak sobie - ale smakuje rewelacyjnie . Kłopotem jest wydrążenie pigwy , bo to twardy owoc Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1540 Opublikowano 5 Listopada 2022 Jagnięcina w pigwie wg książki kucharskiej: Jerozolima To musi być smaczne danie . Czy np. z ryżem?Czuć klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika89 Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1541 Opublikowano 5 Listopada 2022 Dla mnie wygląda super i na pewno smakuje dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #1542 Opublikowano 5 Listopada 2022 Czy np. z ryżem? Ja surówka , ale był dodatkowo bulgur . W jagnięcinie nie. Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1543 Opublikowano 6 Listopada 2022 Jagnięcina w pigwie Wygląda apetycznie czy witaminka C szła do farszu czy na zewnątrz w kawałkach celem dosmaczenia sosu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #1544 Opublikowano 6 Listopada 2022 na zewnątrz Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #1545 Opublikowano 10 Listopada 2022 Trochę dłubania będzie Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1546 Opublikowano 10 Listopada 2022 Trochę dłubania będzie A co będzie dłubane ??? "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #1547 Opublikowano 11 Listopada 2022 będzie dłubane Polska surowa, i pójdzie do komory dojrzewać Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij #1548 Opublikowano 11 Listopada 2022 A co będzie dłubane ??? Zadziało się skarpeta rządzi . https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page-30?do=findComment&comment=796704 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #1549 Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Muszę zrobić przyprawę do pierników Cynamon /kora/-25- 30gImbir mielony -10-12gGałka muszkatołowa -5gZiele angielskie -5gGoździki -5 gKardamon czarny -5gKolendra - 2 gAnyż -1gpieprz czarny -1gpieprz czerwony 1-2 g Trzeba tylko pamiętać by goździki skręcać razem z gałką, pieprzem, kolendrą i kardamonem, zielem - bo się lepią do ścianek Korę wcześniej też potłuc w moździerzu Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #1550 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Musze zanotować bo w tym roku już " pierniczyłam " Swoje przyprawy do piernika na pewno mają bardziej aromatyczny zapach, a ten skład jest ciekawy. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi