krystian252 Opublikowano 9 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #1626 Opublikowano 9 Maja 2023 Dodany do warzyw imbir, cytryna i kora cynamonu nadały trochę azjatycki smak IMG_20230501_153850.jpgIMG_20230501_152116.jpgi papaja z grilla jako dodatek do kurczaka IMG_20230501_153845.jpgKurczak wygląda zacnie z nutą Azji w składnikach przypraw „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1627 Opublikowano 28 Maja 2023 Czas gonił - to na leniucha Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #1628 Opublikowano 28 Maja 2023 Czas gonił - to na leniucha :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1629 Opublikowano 31 Maja 2023 Dłubali, skręcali, dymili ,parzyli...... Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #1630 Opublikowano 31 Maja 2023 Dłubali, skręcali, dymili ,parzyli...... No i wydłubali, skręcili, zadymili, i sparzyli Dobra robota, a i "okoliczności przyrody" niekiepskie Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #1631 Opublikowano 31 Maja 2023 (edytowane) Dłubali, skręcali, dymili ,parzyli......No i wydłubali nawet się udało . Edytowane 31 Maja 2023 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1632 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Piękna kiełbasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1633 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Dłubali, skręcali, dymili ,parzyli......IMG_20230531_084120.jpgTyle pyszności w pięknym tle...mniam. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted50 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1634 Opublikowano 1 Czerwca 2023 (edytowane) , Edytowane 1 Czerwca 2023 przez Ted50 Ucz się pilnie jak Adam Mickiewicz w Wilnie,bo nauka i praca,narody wzbogaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1635 Opublikowano 1 Czerwca 2023 ,Ted ale się rozpisałeś TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1636 Opublikowano 1 Czerwca 2023 IMG_20230531_084120.jpg I pięknie i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1637 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Dłubali, skręcali, dymili ,parzyli......IMG_20230531_084120.jpgNo i wygląda ekstra, wyrób pierwsza liga podoba mi się kolorek „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1638 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ekspozycja kiełbaski na tle pięknej przyrody rewelacja,brawo pięknie ukręcona , pozdrawiam słonecznie Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1639 Opublikowano 3 Czerwca 2023 (edytowane) Młody uczeń /Olek/ szkoły gastronomicznej pierwszej klasy ,pomagając mi przy rozkładaniu wędliny zaproponował dekorację, różyczki Na drugiej zaś motyle /tylko tak by jak deskę odwrócić to można wypatrzyć drugiego lub ćmę / Edytowane 3 Czerwca 2023 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1640 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Bardzo fajna prezentacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1641 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Młody uczeń.... zaproponował dekorację, różyczki Na drugiej zaś motyle Ładnie podane A ilość wskazuje na dużą imprezę - pozazdrościć degustatorom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1642 Opublikowano 3 Czerwca 2023 (edytowane) A ilość wskazuje na dużą imprezęTo tylko 2 deski , jeszcze 5 było w chłodni I 3 duże deski dojrzewek , ale to Grześ może pokaże Edytowane 3 Czerwca 2023 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1643 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Ładnie przygotowane. Podejść, wziąć i zachwycać się smakiem. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1644 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Samym widokiem można się najeść i zapewne tak dobre że szkoda tego zjeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1645 Opublikowano 4 Czerwca 2023 To tylko 2 deski , jeszcze 5 było w chłodni No to dowalone do pieca ... Wygląd powala Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1646 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Toż to na sam widok można oszaleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #1647 Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Toż to na sam widok Było jeszcze 5 desek 2 po 1,2, i 3 po 0,7m , niestety robota nie zawsze idzie z foto . Edytowane 4 Czerwca 2023 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1648 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Młody uczeń /Olek/ szkoły gastronomicznej pierwszej klasy ,pomagając mi przy rozkładaniu wędliny zaproponował dekorację, różyczki IMG_20230602_170534.jpg Na drugiej zaś motyle /tylko tak by jak deskę odwrócić to można wypatrzyć drugiego lub ćmę /Pięknie podane deski, fachową robotę widać z daleka „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1649 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Tyle pyszności na jednej desce...mniam. Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij #1650 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Było jeszcze 5 desek 2 po 1,2, i 3 po 0,7m , To musiała być jakaś ważna, spora impreza Takie prezentacje nie tylko pobudzają apetyt ale i inspirują Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi