Jump to content

Muski - Qlinaria

Muski

Recommended Posts

Muski :clap: :clap: :clap:  najważniejsze, że bakcyl złapany :)

:heart: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu :heart:

Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę :flowers:

wiem,wiem nierówne ale nauka pozlotowa

Jak już się trochę ogarniesz to ładnie sznureczki obcinaj żeby takie firanki nie wisiały :) .  Jak ich nie będzie to przyjemniej ogląda się serki :tongue::):thumbsup::clap:     Na Zlotach jest zupełnie inny klimat niż w domciu .......... zresztą sam wiesz :D :D 

Gorąco pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

Cedzaki, fajne... u nas takich liśno szukać. :cool:

Tieru , ja mam podobne albo lepsze :tongue::) . Jak masz ochotę ,to mogę zobaczyć czy jeszcze są  w sklepie . :D

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

To te sery na zlocie nauczyłeś się spreparować?
Łoscypki - Tak - Koryciny robiłem od dawna :)

Cedzaki, fajne... u nas takich liśno szukać.
  OK - serowar.pl ;)  :D 

Muski 66 l (!!!!!) to podpada pod kategorię.... Serdolnięcie
:facepalm: ​ poprzednio było 50 bez łoscypków :facepalm:  strach się bać co będzie dalej.................

Muskie - to ryba 🙃

Muski zdolny uczeń z Ciebie
  ;) 

Muski idziesz w dobrym kierunku
  to dobre fluidy Twojego Mistrzostwa :D 

efekty nauki zaczerpniętej na zlocie
- co by na zlotach było więcej takich nauczycieli :D 

Kawior też sam robiłeś
Jarku - poza jajkami, "jajeczkami" czyt . kawiorem :D  ;)  to zakup Małgo ;)  - chlebek tez Małgo :D 

Muskie - to ryba 🙃

czy jesteś zadowolony z tych jelit tubowanych
rurka plastikowa wchodzi na lejek o średnicy zewnętrznej 12 mm jak masz taki to OK - u mnie niestety w komplecie nadziewarki 15 mm :facepalm:  :facepalm:  :facepalm: ​ moczenie minimum 12 godzin , trafiły się ze 3 dziurki - ale to chyba niewiele na 30mb >? . Nastepny zakup lejek 12 mm PO zewnętrznej. Twój przepis - przy zmianie ilości niektórych przypraw - kminek 5 g/kg- ale dałem świeżo mielony jałowiec 4g/kg i czarną gorczycę 3g/kg :) 

Muskie - to ryba 🙃

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.