ziezielony Posted November 8, 2016 Report Share #51 Posted November 8, 2016 już 90 Muski toć to już odmęt kipielny Takie ilości i to już chyba w płetwach trzeba robić Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURP Posted November 8, 2016 Report Share #52 Posted November 8, 2016 Jutro jade po mleczko tylko ne wiem czy 60 czy już 90 zakupić zapewne będzie Korycin i łoscypkopodobne Normalnie chwycił bakcyla jak nic, podobnie jak Sylwek (Sla100) Rosną nam nowi serowarzy, to cieszy Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted November 8, 2016 Report Share #53 Posted November 8, 2016 ne wiem czy 60 czy już 90 zakupić Zamawiaj 100litrów łatwiej obliczyć zapłatę . Pozdrawiam Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal278 Posted November 8, 2016 Report Share #54 Posted November 8, 2016 To ja się podłącze do dyskusji. Dzieki koleżance i kolegom stąd robię po 100litrow sera. Sery wciągają jak bagna. Mało czasu tylko na forum Dobre, bo Polskie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted November 8, 2016 Author Report Share #55 Posted November 8, 2016 Sery wciągają jak bagna No Masz rację Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sla100 Posted November 8, 2016 Report Share #56 Posted November 8, 2016 Brawo Muski !!!!!!! znam to uczucie tego wciagania w wyroby Ale to pozytywnie fajne wciaganie no nie „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted November 9, 2016 Author Report Share #57 Posted November 9, 2016 3 pojemniki po 30 l chyba mnie pogięło córka się cieszy, że będzie miała ricottę Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal278 Posted November 9, 2016 Report Share #58 Posted November 9, 2016 Ja temu już mam już płaszcz wodny na 90l. Haha Dobre, bo Polskie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted November 10, 2016 Author Report Share #59 Posted November 10, 2016 (edited) Michał - no z 90 l to trochę jest tak trochę na śniadanie ..... a do łooscypków......... Edited November 10, 2016 by Muski Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted November 10, 2016 Report Share #60 Posted November 10, 2016 Cuda Panie, cuda. Waldek Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted November 10, 2016 Author Report Share #61 Posted November 10, 2016 Ricotta - wyjmowana metodą Brata Piotra ( Pis-a) na gorąco ( nauka zlotowa)- no i za małe mam te gary 27,5 i 16 l- a do większych chyba za mała płyta grzejna Jarku - nie cuda - SERY no a jeszcze łooscypki w solance Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaGra Posted November 10, 2016 Report Share #62 Posted November 10, 2016 Kup palnik gazowy 7 KW, do tego butlę na propan i gar 50 l. Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal278 Posted November 10, 2016 Report Share #63 Posted November 10, 2016 Lepszy keg 50. Taniej wyjdzie. Dobre, bo Polskie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolszymczak Posted November 11, 2016 Report Share #64 Posted November 11, 2016 Poleciales Waldku.Piekie. W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baca Posted November 11, 2016 Report Share #65 Posted November 11, 2016 Ja nie mogę, patrząc na foty trudno zachować dietę i jak tu walczyć z nadwagą? superaśne. Pozdrawiam Zbigniew Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal278 Posted November 11, 2016 Report Share #66 Posted November 11, 2016 Baca dietetyczne zarcie może być mega pyszne i naprawdę dobre Dobre, bo Polskie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted November 16, 2016 Author Report Share #67 Posted November 16, 2016 (edited) łoscypki........... i .... kuleczki z ricotty ze szpinakiem Edited November 16, 2016 by Muski Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba-69 Posted November 16, 2016 Report Share #68 Posted November 16, 2016 Szalejesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owidius Posted November 16, 2016 Report Share #69 Posted November 16, 2016 Super!!! Brawo, Wspaniałe :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziezielony Posted November 16, 2016 Report Share #70 Posted November 16, 2016 ...cruiSER... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted November 16, 2016 Report Share #71 Posted November 16, 2016 i .... kuleczki z ricotty ze szpinakiem Poproszę odpłatnie jedną kuleczkę . Odbiorę w Łazach . Pozdrowionka ślę Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted November 16, 2016 Author Report Share #72 Posted November 16, 2016 (edited) Andrzej - odpłatnie ???? świetny żart - ale dopiero otworzyłem kompa ....po obiedzie .......kulki zżarte.... Edited November 16, 2016 by Muski Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted November 16, 2016 Report Share #73 Posted November 16, 2016 łoscypki........... i .... kuleczki z ricotty ze szpinakiem Podobają mi się Twoje łoscypki i te ziezielone kuleczki Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej k Posted November 16, 2016 Report Share #74 Posted November 16, 2016 .kulki zżarte.... Właściwie to mógłbym podpowiedzieć , że noc jest przed Tobą , ale ze spokojem poczekam do kolejnej okazji . Pozdrawiam Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted November 17, 2016 Author Report Share #75 Posted November 17, 2016 Madzia szarlotke my serniczek ... co by było wesoło.... Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts