Maxell Posted December 9, 2017 Report Share #1 Posted December 9, 2017 Dzisiaj mam dla Państwa podręcznik omawiający bardzo dokładnie produkcje serów w Polsce i nie tylko. Materiał ten powinien stanowić nieodłączną część tematu, który znajduje się już na forum, a zawiera szczegółowe instrukcje technologiczne dotyczące produkcji poszczególnych rodzajów serów: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13626-instrukcja-technologiczna-pełna-rok-1959-zbiór-instrukcji-technologicznych/ 1 Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz_p Posted May 1, 2019 Report Share #2 Posted May 1, 2019 Takie pytanko, czy będzie uzupełniony ten dokument o produkcje serów? Szukałem przepisu na brie - nie ma tego dużo, a akurat w tej książce jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted May 1, 2019 Author Report Share #3 Posted May 1, 2019 Tak, wszystkie rozpoczęte wrzutki będą dokończone. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz_p Posted May 1, 2019 Report Share #4 Posted May 1, 2019 Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
halluxy.com Posted December 11, 2023 Report Share #5 Posted December 11, 2023 No i 4i1/2 roku czekamy na dokończenie. A może już gdzieś jest? Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.