Skocz do zawartości

Ciekawa pozycja - Technologia margaryny


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Mam książkę: Technologia margaryny, z 1952 roku. Wtedy jeszcze margaryna była robiona naprawdę zdrowo.

Czy kogoś interesuje ta pozycja? Jeśli tak, to po zeskanowaniu Poradnika murarza wiejskiego, możemy się nią zająć. 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Maxell twoje pozycję powinny nazywać się "PERŁY Z LAMUSA". Uczciwie Ci zazdroszczę w pozytywnym znaczeniu dostępu do nich i dziękuję że się nimi z nami dzielisz. A tak o prezentowanej pozycji. Czy można wiedzę w niej zawartą wykorzystać w naszych domowych warunkach. A nawet jeśli nie to i tak warto poczytać.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nie wiesz nawet jak trudno teraz zdobyć coś dobrego. :D Niekiedy szukam i czekam na książkę po kilka miesięcy, a nawet lat. O kosztach już nie wspominam. :D

Moim zdaniem, powinno się udać wykonanie dobrej margaryny (np. do smażenia) w warunkach domowych.

 

 

post-39694-0-34481100-1516562868_thumb.jpg

post-39694-0-54263900-1516562883_thumb.jpgpost-39694-0-92983900-1516562889_thumb.jpg

post-39694-0-79608900-1516562897_thumb.jpg

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.