sverige2 Posted February 15, 2018 Report Share #26 Posted February 15, 2018 Prz3mk0, już wielokrotnie o tym pisałem, ale przypomnę ponownie. Dodaj po 1 łyżce stołowej suchego puree ziemniaczanego na 1 bochenek, (nie rezygnując z maślanki), a zobaczysz jak korzystnie wpłynie to na jakość samego chleba, jak też i okres jego przechowywania w stanie świeżym .http://allegro.pl/puree-ziemniaczane-18-porcji-510g-de-i5713749621.html Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-588924 Share on other sites More sharing options...
kofikan Posted February 15, 2018 Report Share #27 Posted February 15, 2018 Czy nie wystarczy zwykła mąka ziemniaczana? Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-588957 Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted February 16, 2018 Report Share #28 Posted February 16, 2018 Nie, niestety nie wystarczy, bo spróbuj np. do kotleta schabowego podać klej ze skrobi ziemniaczanej, zamiast ziemniaczanego puree . Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-588962 Share on other sites More sharing options...
beatag Posted February 16, 2018 Report Share #29 Posted February 16, 2018 Można spróbować dodać ugotowanego zmiażdzonego ziemniaka. Quote beata Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-588983 Share on other sites More sharing options...
electra Posted February 16, 2018 Report Share #30 Posted February 16, 2018 (edited) Ja daje srute zbozowa tez pieknie trzyma swieżosc. Edited February 16, 2018 by EAnna Quote https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-589006 Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted February 16, 2018 Report Share #31 Posted February 16, 2018 Tu jednak nie chodzi ani o śrutę, ani też o ugotowanego ziemniaka, lecz o to o czym napisałem, i puree nie musi być niemieckie, bo są również polskie :https://sklep.mlynoliwski.pl/p/1886/1006/ziemniak-w-proszku-puree-500-g-ziemniak-w-proszku-dodatki-piekarnicze.html Każdy może sobie dowolnie dodawać co chce, i co mu w duszy gra, chleby piecze się przecież różnie, i z różnych składników . Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-589014 Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted February 16, 2018 Report Share #32 Posted February 16, 2018 O to chodzi?https://sklep.mlynoliwski.pl/c/1886/ziemniak-w-proszku-dodatki-piekarnicze.html Quote Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-589019 Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted February 16, 2018 Report Share #33 Posted February 16, 2018 Tak Pawle, dzięki . Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-589029 Share on other sites More sharing options...
sverige2 Posted March 4, 2018 Report Share #34 Posted March 4, 2018 http://m.interia.pl/interia-tv/video,vId,2173213 Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-590918 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.