Jump to content

Recommended Posts

Prz3mk0, już wielokrotnie o tym pisałem, ale przypomnę ponownie. Dodaj po 1 łyżce stołowej suchego puree ziemniaczanego na 1 bochenek, (nie rezygnując z maślanki), a zobaczysz jak korzystnie wpłynie to na jakość samego chleba, jak też i okres jego przechowywania w stanie świeżym :D .

http://allegro.pl/puree-ziemniaczane-18-porcji-510g-de-i5713749621.html

 

Ja daje srute zbozowa tez pieknie trzyma swieżosc.

Edited by EAnna

Tu jednak nie chodzi ani o śrutę, ani też o ugotowanego ziemniaka, lecz o to o czym napisałem, i puree nie musi być niemieckie, bo są również polskie :

https://sklep.mlynoliwski.pl/p/1886/1006/ziemniak-w-proszku-puree-500-g-ziemniak-w-proszku-dodatki-piekarnicze.html 

Każdy może sobie dowolnie dodawać co chce, i co mu w duszy gra, chleby piecze się przecież różnie, i z różnych składników :D.

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.