wisniahell Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 2 Lutego 2018 1 wędzarnia 2 wędzarnia 3 wędzarnia docelowa 4 borniak 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz_p Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 2 Lutego 2018 Piękna ewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 2 Lutego 2018 Możesz opisać jak wyglądała praca na wędzarni kibelkowej oraz na Borniaku? Wreszcie w tym roku może uda mi się postawić wedzarnie i nie wiem czy mutowac czy może kupić gotowa? Chciałbym wedzic na ciepło ale także na zimno. Po takiej ilości sprzętu na pewno masz wyrobione poglądy ???? Cytuj Pozdrawiam,Mateusz http://www.piwo.org/public/style_emoticons/default/smile.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniahell Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Możesz opisać jak wyglądała praca na wędzarni kibelkowej oraz na Borniaku? Wreszcie w tym roku może uda mi się postawić wedzarnie i nie wiem czy mutowac czy może kupić gotowa? Chciałbym wedzic na ciepło ale także na zimno. Po takiej ilości sprzętu na pewno masz wyrobione poglądyPowiem ci tak polecam kibelek jak najbardziej super się w nim wędzi ,borniaka kupiłem z tego względu żeby wędzić na zimno sery wędliny i łososia ale jak dużo nie robisz to polecam borniaka jak najbardziej na ciepło też fajnie wędziTu masz link poczytaj sehttps://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11739-projekt-w%C4%99dzarni-z-grillem-qba-69/page-16?do=findComment&comment=547680 Edytowane 2 Lutego 2018 przez wisniahell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.