Skocz do zawartości

Ewolucja moich wędzarni


wisniahell

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz opisać jak wyglądała praca na wędzarni kibelkowej oraz na Borniaku? Wreszcie w tym roku może uda mi się postawić wedzarnie i nie wiem czy mutowac czy może kupić gotowa? Chciałbym wedzic na ciepło ale także na zimno. Po takiej ilości sprzętu na pewno masz wyrobione poglądy ????

Pozdrawiam,


Mateusz http://www.piwo.org/public/style_emoticons/default/smile.png


 


 


Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Możesz opisać jak wyglądała praca na wędzarni kibelkowej oraz na Borniaku? Wreszcie w tym roku może uda mi się postawić wedzarnie i nie wiem czy mutowac czy może kupić gotowa? Chciałbym wedzic na ciepło ale także na zimno. Po takiej ilości sprzętu na pewno masz wyrobione poglądy

Powiem ci tak polecam kibelek jak najbardziej super się w nim wędzi ,borniaka kupiłem z tego względu żeby wędzić na zimno sery wędliny i łososia ale jak dużo nie robisz to polecam borniaka jak najbardziej na ciepło też fajnie wędzi

Tu masz link poczytaj se

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11739-projekt-w%C4%99dzarni-z-grillem-qba-69/page-16?do=findComment&comment=547680

Edytowane przez wisniahell
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.