Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Ewolucja moich wędzarni


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 wisniahell

wisniahell

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 163 postów

Napisano 02 lut 2018 - 04:04

1 wędzarnia Załączony plik  FB_IMG_1507231352025-460x816.jpg   130,3 KB   19 Ilość pobrań

2 wędzarnia Załączony plik  FB_IMG_1507231471517-396x720.jpg   91,22 KB   18 Ilość pobrań

3 wędzarnia docelowa Załączony plik  FB_IMG_1507231501137-540x720.jpg   90,06 KB   18 Ilość pobrań

4 borniak 150 Załączony plik  FB_IMG_1517539973177-810x1440.jpg   84,77 KB   18 Ilość pobrań

#2 janusz_p

janusz_p

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 438 postów
  • MiejscowośćKatowice

Napisano 02 lut 2018 - 06:48

Piękna ewolucja :clap:



#3 markus383

markus383

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 49 postów
  • MiejscowośćOtwock

Napisano 02 lut 2018 - 07:28

Możesz opisać jak wyglądała praca na wędzarni kibelkowej oraz na Borniaku? Wreszcie w tym roku może uda mi się postawić wedzarnie i nie wiem czy mutowac czy może kupić gotowa? Chciałbym wedzic na ciepło ale także na zimno. Po takiej ilości sprzętu na pewno masz wyrobione poglądy 😉

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#4 wisniahell

wisniahell

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 163 postów

Napisano 02 lut 2018 - 09:11

Możesz opisać jak wyglądała praca na wędzarni kibelkowej oraz na Borniaku? Wreszcie w tym roku może uda mi się postawić wedzarnie i nie wiem czy mutowac czy może kupić gotowa? Chciałbym wedzic na ciepło ale także na zimno. Po takiej ilości sprzętu na pewno masz wyrobione poglądy

Powiem ci tak polecam kibelek jak najbardziej super się w nim wędzi ,borniaka kupiłem z tego względu żeby wędzić na zimno sery wędliny i łososia ale jak dużo nie robisz to polecam borniaka jak najbardziej na ciepło też fajnie wędzi
Tu masz link poczytaj se
https://wedlinydomow...-16#entry547680

Użytkownik wisniahell edytował ten post 02 lut 2018 - 09:21





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych