Marion89 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 2 Lutego 2018 Witam. Chcę założyć masarnię. Wstępnie przerób niewielki ok 2/3 sztuk miesięcznie. Trzoda chlewna własna. Wybrałam się dzisiaj do weterynarii zapytać o kwestie prawną. Powiedzieli mi o RHD, ponoć mogę przerabiać mięso w "kuchni letniej" przestrzegając zasad higienicznych i sanitarnych. Czy ktoś z Państwa posiada masarnię na zasadach RHD, bądź wie coś więcej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Lutego 2018 RHD, bądź wie coś więcej na ten temat? W internecie jest troche opracowań na ten temat np:http://www.wir.org.pl/2017/RHD/2017_01_03_rhd/ Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.