Skocz do zawartości

RHD Rolniczy Handel Detaliczny


Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chcę założyć masarnię. Wstępnie przerób niewielki ok 2/3 sztuk miesięcznie. Trzoda chlewna własna. Wybrałam się dzisiaj do weterynarii zapytać o kwestie prawną. Powiedzieli mi o RHD, ponoć mogę przerabiać mięso w "kuchni letniej" przestrzegając zasad higienicznych i sanitarnych. Czy ktoś z Państwa posiada masarnię na zasadach RHD, bądź wie coś więcej na ten temat? 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.