Marion89 Posted February 2, 2018 Report Share #1 Posted February 2, 2018 Witam. Chcę założyć masarnię. Wstępnie przerób niewielki ok 2/3 sztuk miesięcznie. Trzoda chlewna własna. Wybrałam się dzisiaj do weterynarii zapytać o kwestie prawną. Powiedzieli mi o RHD, ponoć mogę przerabiać mięso w "kuchni letniej" przestrzegając zasad higienicznych i sanitarnych. Czy ktoś z Państwa posiada masarnię na zasadach RHD, bądź wie coś więcej na ten temat? Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15063-rhd-rolniczy-handel-detaliczny/ Share on other sites More sharing options...
Wirus Posted February 3, 2018 Report Share #2 Posted February 3, 2018 RHD, bądź wie coś więcej na ten temat? W internecie jest troche opracowań na ten temat np:http://www.wir.org.pl/2017/RHD/2017_01_03_rhd/ Quote Pozdrawiam Wirus. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15063-rhd-rolniczy-handel-detaliczny/#findComment-587506 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.