sajmon0609 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Lutego 2018 Peklowanie na sucho z na strzykiem,eksperyment worku vacum 5 dni, potem wyjęta osiatkowana i znowu w vacum. Z tym workiem parzona w temperaturze 75 stopni do uzyskania w środku 68 stopni ,było to ponad 2 godziny ze względu na rozmiar prawie 1,8kg chłodzona w zimnej wodzie godzinę i do lodówki ,szynka soczysta i w smaku dobra.To czarne przy termometrze to plastelina żeby przy wbijaniu termometru nie weszło powietrze innego pomysłu nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.