redzed Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 “Butterbean” moderator na naszym angielskojęzycznym forum przedstawił nam kiełbasę z grzechotnika zrobioną w przeszły weekend. Mieszka w południowej Georgii, i w tej porze roku często spotyka się z grzechotnikami. Z przyjemnością bym spróbował, ale niestety tak daleko od siebie mieszkamy. http://wedlinydomowe.pl/en/viewtopic.php?p=39875#39875 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Z przyjemnością bym spróbowałGrzechotnika nie próbowałem - ale anakondę tak, nawet sam ją grillowałem - powiem tak - czwórki nie urywa coś pomiędzy indykiem j aligatorem ( ci co nie wiedzieli stwierdzili ,że indyk) - ale okaz duży Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 coś pomiędzy indykiem j aligatorem Butterbean napisał, że smak coś pomiedzy żabą a karpiem - o ile dobrze to zrozumiałam Może @redzed mnie poprawi. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.