Witaj na forum Wędzarniczej Braci

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!

III. Zadymiacze, którzy udostępnią swoje wędzarnie
#21
Napisano 09 maj 2010 - 15:31
Ja również zapraszam.
Do wędzarni mieści się cała świnka. Częso jeżdżę po świeżego pstrąga na Przeczyce.
Kontakt na PW lub email.
Pozdrawiam.
#22
Napisano 14 wrz 2010 - 14:38
jak by ktoś miał olche to bedę wdzięczny .
Pozdrawiam Sebastian
jak dojechać do mnie poniżej link:
http://www.zumi.pl/n...zukaj&cId=&sId=
#23
Napisano 19 paź 2010 - 21:01
#24
Napisano 16 sty 2011 - 06:37
#25
Napisano 07 lut 2011 - 19:05
#26
Napisano 07 lut 2011 - 20:00
#27
Napisano 02 maj 2011 - 21:10
Pisałem post z moim problemem wędzenia, ale chyba nie tam, gdzie trzeba - nie mam jeszcze wprawy. Jeżeli jest osoba dysponująca wędzarnią i mogłaby pomóc mi przy wędzeniu moich pierwszych wyrobów to byłbym bardzo wdzięczny. Jestem z Pomorza i w tym rejonie poszukuje pomocnej duszy. Noszę się z zamiarem zakupu odpowiedniej działki i wybudowania wędzarni, ale to musi trochę potrwać. Przez ten czas chciałbym zebrać trochę doświadczenia.
Oczywiście nie będę otwierał drzwi do wędzarni rękoma, bo będą zajęte.
Pozdrawiam
#29
Napisano 03 maj 2011 - 09:25
Kudłaty, Twoja wędzarnia to jak mały pałacyk. Można pozazdrościć. Mam nadzieje, że wędzenie także będzie okazałe, godne tej budowli. Dla mnie to trochę za daleko i niewiele miałbyś ze mnie pożytku. Niestety nie jestem zawodowcem. Życzę udanych i bardzo smacznych wyrobów oraz pomoc ze strony profesjonalistów.
Pozdrowienia
#30
Napisano 03 maj 2011 - 10:28
Witaj kudłaty bardzo okazała ta Twoja wędzarnia.. powiedzmy że mam dość blisko do Ciebie ale mogłabym tylko przekąsić coś z tej wędzarni bo nie czuje się profesjonalistką. :wink:witam.zapraszam na wedzenie do głogowa koło torunia.
Życzę udanego zadymiania :grin:
#31
Napisano 03 maj 2011 - 11:58
#32
Napisano 30 maj 2011 - 07:08
#33
Napisano 08 lis 2011 - 14:52
tylko po ustaleniu terminu tel.501-478-421 małe kłopoty z drzewem owocowym reszta czereśni i gruszy .Zapraszam
Czasem jak wędzę to mam tylko połowę komory zajęte i zawsze można się wymienić pomysłami w trakcie długiego procesu zadymiania :lol:
#34
Napisano 20 lis 2011 - 13:06
Brak możliwości nocowania, brak WC. W zimie brak wody bieżącej. Tylko woda ze strumyka /bardziej kanału/. Drewno - buk, dąb - niedawno zakupione - mokre.
Pozdrawiam i zapraszam - kontakt na PW.
PS. Pierwsze wędzenia już za mną. Wędlinki przepyszne.
Forum jest skarbnicą wiedzy.
#36
Napisano 16 gru 2011 - 16:34
#37
Napisano 03 kwi 2012 - 19:54
Kontakt na PW lub 601435054
#39
Napisano 02 paź 2012 - 18:30
Wpisujcie się tutaj, jeśli możecie im pomóc.
Do wszystkich zaś uwaga, by oznaczali się na naszej mapce, wtedy łatwiej będzie o tego typu kontakty.
#40
Napisano 26 lis 2012 - 09:47
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wędzenie
Domowy wyrób wędlin →
Dla początkujących →
Podsumowanie zagadnień oraz prośba o rozwianie wątpliwości początkującego wędzarza.Napisany przez Adi-k, 16 wrz 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Domowy wyrób wędlin →
Mięso →
Mięso vs Market - gdzie kupować?Napisany przez kaktus79, 24 sie 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Domowy wyrób wędlin →
Ryby →
Moja suszarnia (ociekacz) do suszenia ryb i mięs przed wędzeniemNapisany przez siwydymek, 20 kwi 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Domowy wyrób wędlin →
Wędzonki →
Boczek peklowany na suchoNapisany przez Kretek11, 10 gru 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
O wszystkim →
Moje wyroby →
Prośba o pomoc przy wędzeniuNapisany przez Klyz, 20 paź 2019 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych