Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

[Rok 1932][Niemcy] Domowe puszkowanie konserw


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 27697 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 07 sie 2018 - 16:07

Załączony plik  okladka.jpg   197,01 KB   4 Ilość pobrań

Załączony plik  00.jpg   131,92 KB   4 Ilość pobrańZałączony plik  01.jpg   161,74 KB   4 Ilość pobrań

Załączony plik  02.jpg   156,3 KB   4 Ilość pobrańZałączony plik  03.jpg   200,3 KB   4 Ilość pobrań

Załączony plik  04.jpg   203,5 KB   4 Ilość pobrańZałączony plik  05.jpg   178,45 KB   4 Ilość pobrań

Załączony plik  06.jpg   207,45 KB   4 Ilość pobrańZałączony plik  07.jpg   212,21 KB   4 Ilość pobrań

Załączony plik  08.jpg   168,95 KB   4 Ilość pobrańZałączony plik  09.jpg   211,53 KB   4 Ilość pobrań

Załączony plik  10.jpg   193,09 KB   3 Ilość pobrańZałączony plik  11.jpg   189,57 KB   3 Ilość pobrań

Załączony plik  12.jpg   191,83 KB   3 Ilość pobrańZałączony plik  13.jpg   188,87 KB   3 Ilość pobrań

Załączony plik  14.jpg   194,15 KB   2 Ilość pobrańZałączony plik  15.jpg   182,85 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  16.jpg   175,89 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  17.jpg   213,56 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  18.jpg   174,54 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  19.jpg   180,61 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  20.jpg   174,36 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  21.jpg   184,56 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  22.jpg   183,16 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  23.jpg   186,16 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  24.jpg   179,88 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  25.jpg   211,15 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  26.jpg   206,92 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  27.jpg   187,79 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  28.jpg   196,21 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  29.jpg   197,17 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  30.jpg   202,81 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  31.jpg   202,91 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  32.jpg   149,6 KB   1 Ilość pobrańZałączony plik  34.jpg   124,82 KB   1 Ilość pobrań

 

 

Na podstawie materiałów nadesłanych przez Kolegę Gregtom'a, opracował Maxell



#2 Gregtom

Gregtom

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 4255 postów
  • MiejscowośćDortmund-Rawicz

Napisano 07 sie 2018 - 17:51

Dodam tylko ze w materiale sa opisane metody "puszkowania" nie tylko mies i kielbas, ale tez warzyw, owocow, grzybow, oraz jak z nich wykonac salatki i surowki.. ☺




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych