Maxell Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Czy te ryciny są adekwatne do podanych przepisów ? czy ja mam coś ze wzrokiem Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie. One się powtarzają co jakiś czas. Po wrzuceniu całego zbioru, wyjaśnię kilka niedociągnięć i błędów, które tutaj zagościły. Materiał wrzuciłem, gdyż jest to zbiór przepisów z kilku wieków i niektóre z nich wyglądają ciekawie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Jestem szczęśliwym posiadaczem tej pozycji. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Jestem szczęśliwym posiadaczem tej pozycji. Ja wiem, czy szczęśliwym? :D Pozycja zawiera sporo błędów merytorycznych, nazewniczych oraz kilka błędnych wpisów ilościowych składników wyrobów (chodzi mi głownie o ilości soli). Jednak ciekawa z uwagi na przekrój receptur, z których każdy może wybrać cos dla siebie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.