Skocz do zawartości

I Zjazd Polskiego Stowarzyszenia Grilla i BBQ


Muski

Rekomendowane odpowiedzi

Uczestnicy Zlotu w Zakopanym i Napoleonowie mieli okazję poznać szefostwo - pozwoliłem sobie wstawić kilka fotek z fantastycznego spotkania - Stoję za aparatem ;)

post-70549-0-14336500-1535178195_thumb.jpg

post-70549-0-16338200-1535178239_thumb.jpg

post-70549-0-09948600-1535178264_thumb.jpg

post-70549-0-35098700-1535178300_thumb.jpg

post-70549-0-68037100-1535178334_thumb.jpg

post-70549-0-11565800-1535178376_thumb.jpg

post-70549-0-79615900-1535178446_thumb.jpg

post-70549-0-25607200-1535178488_thumb.jpg

post-70549-0-89406100-1535178521_thumb.jpg

post-70549-0-06757900-1535178643_thumb.jpg

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

i taka grupówka

post-70549-0-23233400-1535179143_thumb.jpg


[Dodano: 25 sie 2018 - 09:01]

 

 

ale apetycznie upieczone mięsko

Krystian - ale jakie smaczne ! :D  :thumbsup:

post-70549-0-65352600-1535180546_thumb.jpg

post-70549-0-80426400-1535180577_thumb.jpg

post-70549-0-09324200-1535180605_thumb.jpg

post-70549-0-26804900-1535180639_thumb.jpg

post-70549-0-44178100-1535180749_thumb.jpg

Edytowane przez Muski

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Szkoda, że nic nie wiedziałem
  Zapewne od przyszłego roku się poprawi  ;)  :thumbsup: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Czy posiadają jakąś swoją stronę z informacjami o spotkaniach cokolwiek?

Niebawem będą mieli specjalny dział u nas.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Niebawem będą mieli specjalny dział u nas.
to świetnie - bo już smoker ma odnośnik do wędlin domowych - a ich strona oficjalnie otwarta jest w trakcie prac 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Czy posiadają jakąś swoją stronę

post-70549-0-08204100-1535375376_thumb.jpg

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nie pali się węglem, tylko duzymi polanami olchy i dębu. Wchodzi ładnych kilkadziesiąt kilogramów.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

i ile toreb węgla potrzeba.
pali się drewnem - Koledzy używają olchowego 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

To już dzisiaj  :D

post-70549-0-19532900-1568359704_thumb.jpgpost-70549-0-60018400-1568359714_thumb.jpg

 Bedzie jeszcze Andrzej Bagno i   ..... Ziezielony ( wkręcony) :D  :thumbsup:  :clap:

 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 miesiące temu...
25 stycznia. Hotel Parasol nad Zegrzem. Godz. 16.00 Walne Zgromadzenie Czlonkow.BBQ Pozniej kolacja. Koszt pokoju 2os. 160 zl.

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.