Muski Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Uczestnicy Zlotu w Zakopanym i Napoleonowie mieli okazję poznać szefostwo - pozwoliłem sobie wstawić kilka fotek z fantastycznego spotkania - Stoję za aparatem Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Ojej ale apetycznie upieczone mięsko jak tak możesz narobić z rana smaka ???????????? Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) i taka grupówka[Dodano: 25 sie 2018 - 09:01] ale apetycznie upieczone mięskoKrystian - ale jakie smaczne ! Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Tak blisko a nic nie wiedzialem Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez STRAŻAK Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Szkoda, że nic nie wiedziałem. Chętnie bym się wybrał i się podszkolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Czy posiadają jakąś swoją stronę z informacjami o spotkaniach cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Szkoda, że nic nie wiedziałem Zapewne od przyszłego roku się poprawi Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Czy posiadają jakąś swoją stronę z informacjami o spotkaniach cokolwiek? Niebawem będą mieli specjalny dział u nas. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Niebawem będą mieli specjalny dział u nas. to świetnie - bo już smoker ma odnośnik do wędlin domowych - a ich strona oficjalnie otwarta jest w trakcie prac Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Czy posiadają jakąś swoją stronę Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Nowy nurt...Wielkie Brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal278 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Z ciekawości ile wchodzi naraz wsadu to takiej lokomotywy i ile toreb węgla potrzeba.. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Dobre, bo Polskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Nie pali się węglem, tylko duzymi polanami olchy i dębu. Wchodzi ładnych kilkadziesiąt kilogramów. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 i ile toreb węgla potrzeba. pali się drewnem - Koledzy używają olchowego Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 13 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 13 Września 2019 To już dzisiaj Bedzie jeszcze Andrzej Bagno i ..... Ziezielony ( wkręcony) Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 13 Września 2019 Miełej zabawy i liczymy na jakąś fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 13 Września 2019 No to zacna ekipa☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 13 Września 2019 Super sprawa. Zazdraszczam Cytuj Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 20 Stycznia 2020 25 stycznia. Hotel Parasol nad Zegrzem. Godz. 16.00 Walne Zgromadzenie Czlonkow.BBQ Pozniej kolacja. Koszt pokoju 2os. 160 zl. Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.