Skocz do zawartości

[Lektura obowiązkowa dla początkujących i uczestników kursów SDM] Technologia przetwórstwa mięsa. Podręcznik


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam dzisiaj Państwu podręcznik z zakresu technologii przetwórstwa mięsa. Jest to książka, którą obowiązkowo powinni przeczytać początkujący zadymiacze i kandydaci do szkolenia w naszej SDM.

Polecam.

 

 

post-39694-0-88977300-1536396799_thumb.jpg

post-39694-0-05766200-1536396808_thumb.jpgpost-39694-0-90209700-1536396816_thumb.jpg

post-39694-0-54366300-1536396825_thumb.jpgpost-39694-0-62400800-1536396833_thumb.jpg

post-39694-0-02368400-1536396844_thumb.jpgpost-39694-0-29962600-1536396854_thumb.jpg

post-39694-0-08653400-1536396863_thumb.jpgpost-39694-0-02245300-1536396930_thumb.jpg

post-39694-0-52856900-1536396975_thumb.jpgpost-39694-0-05935500-1536396984_thumb.jpg

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.