wisniahell Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Żabnica w sosie z czerwonego curry i mleczka kokosowego do tego ryż smażony z warzywami i jajki Ciasteczka francuskie z czerwonym pesto iwędlinami dojrzewającymi Pizza na mące typ 00 ciasto garowało w 10C 16h Zupa na pieczonych kościach wołowych Gołąbki z kociołka Królik w śmietanie z marchewką i koperkiem do tego kalafior zapiekany z parmezanem i pancetta Kurczak pieczony na butelce z piwem pieczone ziemniaki z ziołami i szpinak na maśle ze śmietaną Martynata:Olej,miod,musztarda ,pimentón de la vera,papryka ostra ,pieprz czarny ,sól Pasztet pieczony Tagliatelle z drobiowymi klopsikami ,w sosie śmietanowym z parmezanem oliwkami ,czerwona papryka , szalotką,i pomidorami koktajlowymi,natka świeżej pietruszki Zupa na żeberkach jagnięcych z soczewicą Edytowane 3 Października 2018 przez wisniahell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 30 Września 2018 na mące typ 00 i leżakowało taka trochę wypaśna Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 30 Września 2018 I co un tu dobrego narobił :laugh: a bułki gdzie? Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 30 Września 2018 I co un tu dobrego narobił :laugh: a bułki gdzie? W innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniahell Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 3 Marca 2019 Szprotki w sosie pomidorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 3 Marca 2019 Szprotki w sosie pomidorowym - można prosić o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniahell Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Spaghetti z owocami morza ???? Edytowane 15 Marca 2019 przez wisniahell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 15 Marca 2019 Szprotki w sosie pomidorowym - można prosić o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 16 Marca 2019 Tomku szalejesz! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 16 Marca 2019 Fajne szprotki, daj przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniahell Opublikowano 13 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 13 Września 2019 Ślimaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twonk Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 13 Września 2019 Wyglądają smakowicie Mógłbyś napisać coś bliżej o przygotowaniu? Z fotek wnioskuję, że kupiłeś żywe - co dalej się z tym robi? Jakoś oczyszcza? Cytuj Lubię sobie wędzić 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.