Mychan Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij #8076 Opublikowano 31 Marca Witajcie. Po początkowym entuzjazmie i wielkich planach zweryfikowanych przez życie wracam do własnych wyrobów. Aktualnie zaczynam od szynkowara i mam nadzieję, że wkrótce uda mi się dorobić własnej wędzarni. Cieszę się, że jest takie miejsce gdzie można zdobyć fachową wiedzę i pomoc. Pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij #8077 Opublikowano 31 Marca Witamy Cię choć na forum już jakiś czas jesteś 😆 Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romeciarz Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #8078 Opublikowano 1 Kwietnia Witam wszystkich tych, których nie powitałem Cytuj wszystkiego smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibaczynska Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #8079 Opublikowano 13 Kwietnia Witam Wszystkich po kilku latach nieobecnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #8080 Opublikowano 13 Kwietnia 47 minut temu, ibaczynska napisał(a): Witam Wszystkich po kilku latach nieobecnosci Witaj. Dobrze że znowu z Nami jesteś. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik76 Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #8081 Opublikowano 14 Kwietnia Witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #8082 Opublikowano 14 Kwietnia 13 minut temu, kazik76 napisał(a): Witam serdecznie. Witaj w gronie pasjonatów dobrych wędlin Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster007 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #8083 Opublikowano 15 Kwietnia Witam wszystkich serdecznie. Jestem amatorem , od początku roku chłonę wiedzę niczym gąbka staram się przekładać zdobyte informacje w praktykę kilka wędzeń za mną, a rezultaty coraz lepsze. Więc zgodnie z zaleceniami postu powitalnego zabieram się za Działu dla początkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #8084 Opublikowano 15 Kwietnia 45 minut temu, webmaster007 napisał(a): , a rezultaty coraz lepsze Witaj , to bardzo dobry kierunek Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro200 Opublikowano wczoraj o 07:40 Zgłoś Udostępnij #8085 Opublikowano wczoraj o 07:40 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Właśnie przeszedłem na emeryturę i mając teraz dużo wolnego czasu, mam zamiar zbudować wędzarnię. Kiedyś, jako młody chłopak, wędziłem samodzielnie węgorze i inne ryby w beczce, a ponieważ pamiętam ich smak, chce sobie znowu przyrządzać takie rarytasy w bardziej cywilizowany sposób. Może jeszcze jakieś szyneczki lub polędwiczki też spróbuję uwędzić, zobaczymy. Na razie czytam forum i przymierzam się do budowy. Pozdrawiam. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano wczoraj o 08:09 Zgłoś Udostępnij #8086 Opublikowano wczoraj o 08:09 26 minut temu, pedro200 napisał(a): Witam wszystkich użytkowników tego forum Witaj - wybierasz bardzo dobry kierunek , niestety ma istotną wadę wciąga 😁 Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano wczoraj o 09:54 Zgłoś Udostępnij #8087 Opublikowano wczoraj o 09:54 Witam wszystkich nowych użytkowników forum, miłego spędzania czasu i dobrego jedzonka 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.