Skocz do zawartości

Przywitanie


tinca

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Po początkowym entuzjazmie i wielkich planach zweryfikowanych przez życie wracam do własnych wyrobów. Aktualnie zaczynam od szynkowara i mam nadzieję, że wkrótce uda mi się dorobić własnej wędzarni. Cieszę się, że jest takie miejsce gdzie można zdobyć fachową wiedzę i pomoc.
Pozdrawiam.

Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...
13 minut temu, kazik76 napisał(a):

Witam serdecznie.

Witaj w gronie pasjonatów dobrych wędlin :thumbsup:

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Witam wszystkich serdecznie.

Jestem amatorem ,  od  początku roku chłonę wiedzę niczym gąbka :) staram się przekładać zdobyte informacje  w praktykę kilka wędzeń  za mną, a rezultaty coraz lepsze. 

 

Więc zgodnie z zaleceniami postu powitalnego zabieram się za  Działu dla początkujących.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

45 minut temu, webmaster007 napisał(a):

, a rezultaty coraz lepsze

Witaj , to bardzo dobry kierunek

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.