Mychan Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij #8076 Opublikowano 31 Marca Witajcie. Po początkowym entuzjazmie i wielkich planach zweryfikowanych przez życie wracam do własnych wyrobów. Aktualnie zaczynam od szynkowara i mam nadzieję, że wkrótce uda mi się dorobić własnej wędzarni. Cieszę się, że jest takie miejsce gdzie można zdobyć fachową wiedzę i pomoc. Pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 31 Marca Zgłoś Udostępnij #8077 Opublikowano 31 Marca Witamy Cię choć na forum już jakiś czas jesteś 😆 Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romeciarz Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #8078 Opublikowano 1 Kwietnia Witam wszystkich tych, których nie powitałem Cytuj wszystkiego smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibaczynska Opublikowano Sobota o 18:00 Zgłoś Udostępnij #8079 Opublikowano Sobota o 18:00 Witam Wszystkich po kilku latach nieobecnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano Sobota o 18:48 Zgłoś Udostępnij #8080 Opublikowano Sobota o 18:48 47 minut temu, ibaczynska napisał(a): Witam Wszystkich po kilku latach nieobecnosci Witaj. Dobrze że znowu z Nami jesteś. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik76 Opublikowano Niedziela o 09:35 Zgłoś Udostępnij #8081 Opublikowano Niedziela o 09:35 Witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano Niedziela o 09:49 Zgłoś Udostępnij #8082 Opublikowano Niedziela o 09:49 13 minut temu, kazik76 napisał(a): Witam serdecznie. Witaj w gronie pasjonatów dobrych wędlin Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster007 Opublikowano Poniedziałek o 19:22 Zgłoś Udostępnij #8083 Opublikowano Poniedziałek o 19:22 Witam wszystkich serdecznie. Jestem amatorem , od początku roku chłonę wiedzę niczym gąbka staram się przekładać zdobyte informacje w praktykę kilka wędzeń za mną, a rezultaty coraz lepsze. Więc zgodnie z zaleceniami postu powitalnego zabieram się za Działu dla początkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano Poniedziałek o 20:08 Zgłoś Udostępnij #8084 Opublikowano Poniedziałek o 20:08 45 minut temu, webmaster007 napisał(a): , a rezultaty coraz lepsze Witaj , to bardzo dobry kierunek Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.