chudziak Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij #8051 Opublikowano 10 Lutego Witaj na forum i czekamy na relacje z własnych wyrobów szczególnie z dziczyzny Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij #8052 Opublikowano 10 Lutego 40 minut temu, DawMar napisał(a): Przerobiłem troszkę mięsa powiedzmy od 2016 roku ......................, ostatnio zakupiłem kuter misiowy 10l ......................... Od kilku lat robię też wyroby z dziczyzny. Witaj @DawMarna forum. Dobrze, że się ujawniłeś Widzę, że jesteś zaawansowany i ze sporym doświadczeniem. Interesują mnie głównie te Twoje wyroby z dziczyzny. A'propos: wyłacznie z dziczyzny, czy też ze zwierzyny? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawMar Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij #8053 Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Godzinę temu, EAnna napisał(a): Witaj @DawMarna forum. Dobrze, że się ujawniłeś Widzę, że jesteś zaawansowany i ze sporym doświadczeniem. Interesują mnie głównie te Twoje wyroby z dziczyzny. A'propos: wyłacznie z dziczyzny, czy też ze zwierzyny? Nie uważam że zawansowany ale też nie początkujący powiedzmy że gdzieś pośrodku. Dużo wyrobów robiłem z książek kolegi z forum Roberta Winckiewicza, przepisy modyfikowałem pod swoje smaki. Konserwy robię z książek Krzysztofa Leśniewskiego. Wyroby robię głównie z dzika, jelenia + świnka. Ps. To moje ostanie wędzenie, Jeleń, dzik, + boczek wieprzowy. Edytowane 10 Lutego przez DawMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij #8054 Opublikowano 11 Lutego Witaj i śledź informacje, jak ustaliliśmy. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romeciarz Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij #8055 Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Witam nowo przybyłych na tym zacny forum Edytowane 11 Lutego przez Romeciarz Cytuj wszystkiego smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukrym Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij #8056 Opublikowano 17 Lutego Dzień dobry, cieszę się, że po czytaniu forum bez rejestracji w końcu zrobiłem pierwszy krok i zarejestrowałem się. Chciałbym rozpocząć przygodę z własnymi wyrobami, bo to, co można kupić obecnie w sklepach i jak bardzo kupujący są oszukiwani na produktach, a raczej ich składzie, jest naprawdę zatrważające. Mam nadzieję, że uzyskam Wasze wsparcie we wszystkim, co będę chciał zrobić. Dziękuję ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij #8057 Opublikowano 17 Lutego 13 minut temu, lukrym napisał(a): w końcu zrobiłem pierwszy krok Pierwszy krok na forum= wielki skok w wyrobach Witaj Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij #8058 Opublikowano 17 Lutego Witamy i do produkcji własnych wyrobów zapraszamy Na początek zobacz Akademie Dziadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Udostępnij #8059 Opublikowano 17 Lutego Witaj ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpakol Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij #8060 Opublikowano 19 Lutego Cześć Jestem nowy na forum czasem coś potraktuje dymem będę szukał tu inspiracji i motywacji Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romeciarz Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij #8061 Opublikowano 19 Lutego Witam nie powitanych Cytuj wszystkiego smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucass_krk Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij #8062 Opublikowano 27 Lutego Witam serdecznie, po zabawie w wędzenie w minimalistycznej beczułce nadszedł czas na budowę i wędzenie z prawdziwego zdarzenia 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józek Zwierzak Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij #8063 Opublikowano 11 Marca Witam! Coś o sobie: Jestem laikiem z doświadczeniem. Robię chlebek, pędzę soczki z gumijagód. Rozbieram, przerabiam i wyrabiam rożne rodzaje mięsa (ostatni nowe doświadczenie jelonek mi się trafił) wszystko to nazwijmy archaicznymi metodami. Szukam ułatwień, nowych rozwiązań by wyjść ze schematów jaki mi przekazano za dzieciaka. Ciesze się ze trafiłem na "Wędzarnicza Brać" powoli studiuje wasze informacje i doświadczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George80 Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #8064 Opublikowano 16 Marca Witam wszystkich! Amator jestem w takie sprawy także dołączam się do towarzystwa żeby się uczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #8065 Opublikowano 16 Marca My także witamy. Materiałów do nauki nie zabraknie Ci na naszym forum. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej C Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #8066 Opublikowano 18 Marca I ja witam wszystkich serdecznie, jestem tu nowy ale myślę zabawić dłużej, czerpiąc z Waszej wiedzy i doświadczenia na początku mojej przygody z wędzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #8067 Opublikowano 18 Marca Witaj, początki są zawsze trudne, ale pomagamy Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibass Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #8068 Opublikowano 18 Marca Witam wszystkich niewitanych Cytuj Tutaj moja mała ewolucja -> -> -> Szara beczka Tomiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr87 Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij #8069 Opublikowano 19 Marca Witam wszystkich i dziękuję, że mogę być w tej braci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij #8070 Opublikowano 19 Marca Witam niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziamali Opublikowano Niedziela o 05:19 Zgłoś Udostępnij #8071 Opublikowano Niedziela o 05:19 Witam, uczę się wyrabiać domowe wędliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano Niedziela o 05:50 Zgłoś Udostępnij #8072 Opublikowano Niedziela o 05:50 31 minut temu, Madziamali napisał(a): Witam, uczę się wyrabiać domowe wędliny Dobrze trafiłaś witaj 🙂 Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano Niedziela o 05:52 Zgłoś Udostępnij #8073 Opublikowano Niedziela o 05:52 W dniu 19.03.2024 o 09:55, piotr87 napisał(a): Witam wszystkich i dziękuję, że mogę być w tej braci. Pozdrawiam W dniu 18.03.2024 o 21:46, Andrzej C napisał(a): ja witam wszystkich serdecznie, jestem tu nowy ale myślę zabawić dłużej, czerpiąc z Waszej wiedzy i doświadczenia na początku mojej przygody z wędzeniem. Witajcie . Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanski.tk Opublikowano Poniedziałek o 20:57 Zgłoś Udostępnij #8074 Opublikowano Poniedziałek o 20:57 Cześć. Witam serdecznie, w końcu zaczynam realizować swoje pasje i zabieram się za wędzenie. Najwyższa pora po przeprowadzce na wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano Poniedziałek o 21:14 Zgłoś Udostępnij #8075 Opublikowano Poniedziałek o 21:14 Witaj, to jeszcze skompletuj graty żeby było czym przepijać jak to na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.