Zbój Madej Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 26 Listopada 2018 Suszenie czegokolwiek musi być dokończone Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 26 Listopada 2018 Ja tam lubię sobie zapisywać dobre rzeczy... Metki Piotra też... Gdzieś... Kiedyś... itdMETKI -wszystkie rodzaje i Polska.pdf Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 26 Listopada 2018 Ja tam lubię sobie zapisywać dobre rzeczy... Metki Piotra też... Ale nam rarytasik podrzuciłeś !!!Wielkie dzięki Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 26 Listopada 2018 METKI -wszystkie rodzaje i Polska.pdf Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 26 Listopada 2018 Właśnie próbowałem metki Pis67 Zrobiłem przed chwilą ze świeżą cebulą (dodałem jeszcze odrobinkę pieprzu kolorowego ) Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 26 Listopada 2018 Dzisiaj (na drugi dzień) metka jest zdecydowanie lepsza - czuje smak chińskiej cebuli - wreszcie... Jutro suszę w piekarniku cebulę naszą, z bazaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 27 Listopada 2018 A jakby tak ze 3 razy po 6 godzinek dziennie to chyba nie będzie źle? pytam bo nigdy cebuli nie suszyłem Zbójaszku, jest tak jak pisze Henio, osobiście w trakcie suszenia zawsze kontroluję i sprawdzam, suszę do momentu aż się cebulka daje swobodnie w palcach kruszyć, czyli kiedy jest sucha "na pieprz" . Podobnie robię susząc warzywa na domową "Vegetę" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.