Jump to content

Recommended Posts

Andrzeju, trzymaj się i walcz.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Witam

Proszę Bardzo Wszystkich mogących wspomóc Andyandiego-Andrzeja jakąkolwiek wpłatą,niech to będzie symboliczne parę złotych,które zapewni mu wsparcie w pokonywaniu  i wyjściu z bardzo ciężkiej choroby.Pomóżmy Andrzejowi i jego żonie Barbarze w tych naprawdę trudnych chwilach.Za porozumieniem żony umieszczam bezpośrednio dane do przelewu na wsparcie za co ja w imieniu Andrzeja i żony Bardzo dziękujemy.Wierzę w Was Kochani że nie pozostaniemy obojętni dla kolegi.

Barbara Majka-Sianożeńska

ul.Cebertowicza 5/51

80-809 Gdańsk

nr rachunku Banku Pocztowego

06 1320 1537 3689 6251 3000 0001

tytułem:darowizna dla Andrzeja

Edited by EAnna

Ja mam tylko jedno głupie pytanie, czy pewna instytucja nie doczepi się do słowa "darowizna" i nie zechce przy tym zarobić? ;)

Edited by wróbel75

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Ja mam tylko jedno głupie pytanie, czy pewna instytucja nie doczepi się do słowa "darowizna" i nie zechce przy tym zarobić? ;)

Dużo masz racji i chcąc pomóc możemy zaszkodzić.

Czy jest na forum ktoś biegły w przepisach, żeby wskazać jak możemy przelewać pieniądze, tak żeby nie strzelić w kokano?

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe

Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Kiedyś wyglądało to inaczej teraz jest tak:

https://www.rp.pl/Podatki/301299951-Obdarowany-przez-obcych-nie-placi-daniny.html

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

ul.  sebertowicza 5/51

czy ul. Cebertowicza

Andyandy trzymaj się. Ja wiem jak to boli.  Mój wnuczek 12 lat ma chloniaka.

ul  poprawiłem

Edited by DZIADEK
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

czy ul. Zebertowicza

Raczej "Cebertowicza".

Należałoby to wyjaśnić. 

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Warto by wrzucić temat na grupę FB.

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe

Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Witam

Proszę Bardzo Wszystkich mogących wspomóc Andyandiego-Andrzeja jakąkolwiek wpłatą,niech to będzie symboliczne parę złotych,które zapewni mu wsparcie w pokonywaniu  i wyjściu z bardzo ciężkiej choroby.Pomóżmy Andrzejowi i jego żonie Barbarze w tych naprawdę trudnych chwilach.Za porozumieniem żony umieszczam bezpośrednio dane do przelewu na wsparcie za co ja w imieniu Andrzeja i żony Bardzo dziękujemy.Wierzę w Was Kochani że nie pozostaniemy obojętni dla kolegi.

ul.Cebertowicza 5/51

80-809 Gdańsk

Pozdrawiam,

EAnna

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Przelew idzie jak się wpisze imię i nazwisko oraz NR. konta (dokładny adres nie jest wymagany)

Dokładnie. Nie piszcie adresu w ogóle jak nie jesteście pewni (chociaż zły adres chyba też nie zaszkodzi, najważniejsze jest poprawne konto)

Mając w głowie piekarza który splajtował bo dzielił się chlebem, mechanika od żarówki, parę młodą której doliczono podatek "od prezentu" i tak sugerował bym usunąć słowo "darowizna"

Każdy prywatnie ma prawo przelać pieniądze. Niech 100% trafi do Andrzeja i skupi się chłop na walce z chorobą niż walce z Urzędami.

Tak jak denerwuje mnie opłata vat od sms-a jak chcemy pomóc komuś.

Andrzej pozdrawiamy Cię z moją żoną i nie ma dnia abyśmy nie myśleli o Tobie i Twojej rodzinie.

Trzymajcie się Kochani.

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Dziękuje za sprecyzowanie ulicy,pisałem adres w trakcie rozmowy telefonicznej.Jeżeli to możliwe (nie jestem na FB) prosze o administratorów co są na Facebooku o umieszczenie tam informacji dotyczacej pomocy,dziękuje wszystkim.

Kochani nadchodzi weekend...

Ciężko sie pisze o pieniądzach ... Ja napiszę parę słów...

Nie dają szczęścia ale dają możliwości... Ok może jest tak, że sami nie mamy za wiele... Ale być może mamy rzeczy które nam zawalają miejsce a są potrzebne innym...

Przeglądnijmy swoje zasoby i wystawmy to co możemy na licytację forumową...

To co nam zbędne może pomóc innym... Pamiętajcie o takich drobnych rzeczach.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Edited by roger

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

Tam jest potrzebna w tej chwili każda pomoc.

Nie można o pewnych sprawach pisać publicznie i ich roztrząsać, ale proszę mi zaufać, że tak jest.

ul.Cebertowicza 5/51

80-809 Gdańsk

Pozdrawiam,

EAnna

EAnna

Arystoteles

Nagłośniliśmy temat na grupach na fb ,jest już też kilka aukcji z fantami z których cały dochód będzie wpłacony na konto AndyAndy.

:clap:  :clap:  :clap: 

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

AndyAndy, nasz  PRZYJACIELU, masz jeszcze trochę obietnic do zrobienia – Musimy jeszcze się razem spotkać ( kilka lat temu mi obiecałeś , jak mnie uczyłeś na tym forum, pamiętasz??)

Andrzeju, trzymaj się i walcz, nawet na chwilę nie odpuszczaj, stać Cię na to. Zyczę zdrowia i niech opaczność Boska ma Ciebie i Twoją Rodzinę w swojej opiece.

Pozdrawiam Cię serdecznie.

Andriu53 z Rodziną

Jędruś!

Wydzieliłam nowy temat w dziale "Ludzie".

Oba są podpięte.

Pozdrawiam,

EAnna

EAnna

Arystoteles

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.