Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wyroby witka 1965


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 witek1965

witek1965

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 285 postów
  • MiejscowośćRzeszów

Napisano 16 gru 2018 - 11:31

no i po upływie 8 dni podsuszania, efekty wyszedł taki

 

 

Załączone pliki



#22 binio1111

binio1111

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 3406 postów
  • MiejscowośćOzorków

Napisano 16 gru 2018 - 13:10

Jestem na TAK :):thumbsup: 



#23 Olek.P

Olek.P

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1113 postów
  • MiejscowośćLeverkusen

Napisano 16 gru 2018 - 13:21

e10d4d7a25f56b4dmed.jpgpost-87196-0-84979000-1544956259_thumb.j  Przekroje kielbas jakos nie pasuja do siebie,alb sa to dwie rozne wedliny ?



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#24 witek1965

witek1965

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 285 postów
  • MiejscowośćRzeszów

Napisano 16 gru 2018 - 14:09

Dokładnie tak. to są dwie różne kiełbasy. Przeczytaj uważnie, skoro sięgnąłeś do niego, post nr 1, potem post nr 8 :) i 21. Ta na zdjęciu 21 to jest ta sama co ja widzisz w dymie w poście nr 1, a potem po wyjęciu z wędzarni w poście nr 8 i to co w poście nr 21 jest tym, czego nie zjadłem w poście nr 8 :D , Nawet skład surowcowy jest inny. W tej najdostatniejszej, jest karkówka, łopatka, szynka, boczek, w tej wcześniejszej, nie ma wcale karkówki


Użytkownik witek1965 edytował ten post 16 gru 2018 - 14:20





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych