Jump to content

Recommended Posts

Wystawiam na aukcję tą praskę . Uzyskana kwota z jej sprzedaży przeznaczona jest na pomoc dla Andyandypost-39869-0-69175100-1544518061_thumb.jpgpost-39869-0-92054800-1544518070_thumb.jpg

Proszę o przeniesienie tego posta we właściwe miejsce .

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15703-pomoc-dla-andyandy-licytacje/

Proszę o przeniesienie tego posta we właściwe miejsce .

No właśnie, a gdzie jest to właściwe miejsce? Gdzie te aukcje, bo nic nie znalazłem?

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Dziadku, to wpisz jeszcze jakiś termin końca (i ew. ile przesyłka), aby wiedzieć kiedy się kończy :)

Jeśli nie dajesz ceny minimalnej to pozwolisz że ja zacznę.

Daję 50zł

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Moja uwaga.

Osoba, która wygra licytację proszona jest o przekazanie wylicytowanej kwoty bezpośrednio na konto Kolegi Andrzeja.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Aukcja zakończona . Kolegę Skalar 50 proszę o adres na nasz komunikator i potwierdzenie przelewu dla Andyandy

Edited by DZIADEK
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

Witam

Od wczoraj jestem posiadaczem praski DZIADKA

Jednak doszedłem do wniosku że praska jest zbyt duża i zbyt fajna na moje potrzeby i innemu forumowiczowi bardziej będzie służyć :) więc wystawiam ją na aukcji ponownie.

Liczę na zainteresowanie a szczęśliwemu nowemu właścicielowi smacznych wyrobów :)

Zakończenie aukcji jutro 14 Grudnia o godzinie 22:00

Osoba, która wygra licytację proszona jest o przekazanie wylicytowanej kwoty bezpośrednio na konto Kolegi Andrzeja.
Edited by Skalar50

Aukcja zakończona. Cogito wygrał

Mam taką praskę i parzenie wędlinek można robić na płasko jedynie w gęślarce zwaną też brytfanną . Jest nie do zdarcia a docisk to naprawdę solidny . jedyną wadą a może i zaletą jest to że wkład mięsny musi być w rękawie do pieczenia lub folii do celów spożywczych i wtedy powstała galaretka jest moja .

Witam Wszystkich.

Cieszę się z praski od momentu zakończenia licytacji. Od dawna o takiej prasce myślałem:)

Formalnie od kilkunastu minut, po dokonaniu przelewu, stałem się jej właścicielem. To bardzo fajna rzecz, warta udziału w licytacji i ostatecznie jej wygrania. Tym bardziej, że dochód z niej może w jakiś sposób pomóc naszemu Koledze Andyandy.

Uważam, że praska i wygrana jej na licytacji da zapewne zadowolenie innym naszym forumowiczom, wobec czego postanowiłem ponownie przeznaczyć ją na licytację, z której tak jak poprzednio, dochód zostanie przeznaczony na pomoc Andrzejowi Andyandy.

Zakończenie licytacji przewiduję w najbliższą środę o godzinie dziewiętnastej.

Życzę powodzenia jej uczestnikom:)