Maxell Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Dzisiaj predstawiam Państwu uzupełnienie istniejąćego już na forum tematu, dotyczącego początków klasyfikacji mięsa. Materiał wyjątkowo unikalny i ważny dla polskiej tradycji masarskiej. Przedstawia klasyfikację elementów mięsnych w różnych regionach Polski. Szczegóły rozbioru pozostawione sa w gestii masarza.Zapraszam. Źródło: "Mięsoznawstwo", autor: prof. dr Alfred TrawińskiNa potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.