Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

klopot z sitkami


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
41 odpowiedzi w tym temacie

#41 andy

andy

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2991 postów
  • MiejscowośćPoraj k/Częstochowy

Napisano 02 cze 2008 - 21:50

No tak! Za dużo przyciąłem!
zibi187, tak to rozumiem, że będzie dobrze!

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#42 Gonzo

Gonzo

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 5602 postów
  • MiejscowośćI don't know

Napisano 02 cze 2008 - 22:45

No tak! Za dużo przyciąłem!
zibi187, tak to rozumiem, że będzie dobrze!


Andy, też mam przerobione noźyki z 4 na 2 ostrza i przy szarpaku (dziś zakładałem na ślimaka nożyk + szarpak i kręciłem z 15 min obserwując co się dzieje) i doszedłem do wniosku , że nie liczy się ile przytniesz od srony zewnętrznej bo i tak prowadzenie daje ta część ostrza od strony środka(przy ośce) a to jest zaledwie 1 -0,5 mm.Tak, że wystarczy zostawić 2mm ostrza - mając na myśli caly czas współpracę z szarpakiem.

Pozdrawiam.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych