Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Rodzaje marynat i sposób ich produkcji


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 26577 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 26 gru 2018 - 13:55

Załączony plik  ociekanie.jpg   121,04 KB   10 Ilość pobrań

 

Załączony plik  01.jpg   73,76 KB   3 Ilość pobrań

Załączony plik  02.jpg   57,14 KB   10 Ilość pobrań

Załączony plik  03.jpg   66,08 KB   10 Ilość pobrań

Załączony plik  04.jpg   115,57 KB   9 Ilość pobrań

Załączony plik  05.jpg   149,04 KB   10 Ilość pobrań

Załączony plik  06.jpg   114,91 KB   8 Ilość pobrań

Załączony plik  07.jpg   138,19 KB   6 Ilość pobrań

Załączony plik  08.jpg   125,49 KB   8 Ilość pobrań

Załączony plik  09.jpg   115,14 KB   8 Ilość pobrań

Załączony plik  10.jpg   133,66 KB   6 Ilość pobrań

Załączony plik  11.jpg   156,99 KB   7 Ilość pobrań


Użytkownik Maxell edytował ten post 27 gru 2018 - 17:54


#2 tusiaczek

tusiaczek

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 5436 postów

Napisano 27 gru 2018 - 13:15

A czy Pani studentka nie pominęła w rybkach smażonych samego etapu smażenia... bo jest cały cykl łącznie z pakowaniem ale brak etapu smażenia  :)  W gotowanych nie ma etapu gotowania... temperatury i czasu... Niech poprawi bo zaraz jej zaraz jaki promotor wytknie...  :cool:



#3 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 26577 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 27 gru 2018 - 16:05

:D Masz rację. Muszę jakoś uzupełnić. :D



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#4 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 26577 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 27 gru 2018 - 18:03

A tutaj odsyłam do najlepszego opracowania technologii procesów produkcji marynat zimnych, gotowanych i smażonych, gdzie bardzo szczegółowo je przedstawiono: https://wedlinydomow...arynowanie-ryb/






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych