Maxell Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Lutego 2019 Nie samym mięsem człowiek żyje, zatem: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Wyjątkowa książka, nieoceniony podręcznik dla domowych konserwatorów. Przepisy m.in. na zagęszczane zupki puszkowane, puszkowane przekąski, ciekawe przygotowywanie np. ziemniaków do puszkowania. Dobrze rozpisany temat puszkowania i sterylizacji.Unikat. Edytowane 2 Lutego 2019 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 2 Lutego 2019 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 Lutego 2019 Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.