Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wędzenie dawniej / dziś


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Seed

Seed

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 36 postów
  • MiejscowośćDobieszowice/Śląsk

Napisano 03 lut 2019 - 16:27

Taka ciekawostka znaleziona w sieci:

 

 



#2 Marek z Bielska

Marek z Bielska

    Weteran

  • **VIP**
  • 2161 postów
  • MiejscowośćBielsko-Biala

Napisano 03 lut 2019 - 19:35

No no jak starsza Pani zaciągnie to ni mo szansy  ;)


Użytkownik Marek z Bielska edytował ten post 03 lut 2019 - 19:43


#3 Seed

Seed

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 36 postów
  • MiejscowośćDobieszowice/Śląsk

Napisano 09 lut 2019 - 11:21

W zasadzie taki Multi-Combiwar :)



#4 Woytas

Woytas

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 898 postów
  • MiejscowośćSzczecin

Napisano 09 lut 2019 - 17:13

Fajną, a nawet bardzo fajna ta wędzarnia. Dwie godziny wędzenia szynki?, to nawet w masówce dłużej się dymi.



#5 Seed

Seed

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 36 postów
  • MiejscowośćDobieszowice/Śląsk

Napisano 09 lut 2019 - 23:43

To też taka masówka :) tak na miarę czasów



#6 Seed

Seed

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 36 postów
  • MiejscowośćDobieszowice/Śląsk

Napisano 21 lut 2019 - 15:19

I kolejny rarytas, od rozbioru po wędzenie ehhh

 



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#7 andrzej k

andrzej k

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 12438 postów
  • MiejscowośćPobiedziska

Napisano 21 lut 2019 - 20:29

od rozbioru po wędzenie

 

Wiedzieli jak zrobić ,  żeby sadza do mięsa się nie kleiła . :hmm:






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych