Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Tatar wołowy – wszystko co powinniście wiedzieć


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

#21 tusiaczek

tusiaczek

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 5509 postów

Napisano 20 lut 2019 - 10:52

Polecam spróbowanie tatara z tak zwanej świecy wołowej... moim skromnym zdaniem lepszy niż ten z polędwicy...  :cool:



#22 jumbo

jumbo

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 3353 postów
  • MiejscowośćRybnik

Napisano 20 lut 2019 - 11:20

Polecam spróbowanie tatara z tak zwanej świecy wołowej... moim skromnym zdaniem lepszy niż ten z polędwicy...  :cool:

 

Masz rację, w pierwszym poście Maxell też poleca ten mięsień, tyle że pod angielską nazwą "Hanger steak".



#23 Papcio

Papcio

    Weteran

  • **VIP Junior**
  • 2123 postów
  • MiejscowośćRudnik sl

Napisano 20 lut 2019 - 11:44

I jajka przepiórcze, mi bardzo smakuję taki tatar.



#24 El komendante

El komendante

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 262 postów
  • MiejscowośćWyspa Uznam

Napisano 20 lut 2019 - 20:25

Nikt nie wspomina o obowiązkowej dobrze zmrożonej, dla wspomożenia wątroby ;)



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#25 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 29820 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 20 lut 2019 - 20:28

Może uda mi się załatwić na miejscu poledwicę wołową, to w Zakopanem spróbujemy zrobić coś takiego. :D Oczywiście z wykorzystaniem  zmrozonego dodatku obowiązkowego. :D






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych