Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Kiełbasa z mięsem z jelenia


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Mariusz7

Mariusz7

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 162 postów
  • MiejscowośćLegnica

Napisano 15 mar 2019 - 13:34

Witajcie,na dniach będę miał ok.7kg mięsa kl 2 z jelenia,czy ma ktoś pomysł jakiego mięsa najlepiej dodać,aby ukręcić jakąś smaczną kiełbasę cieńką?

#2 pablo8014

pablo8014

    Początkujący

  • Użytkownicy
  • 35 postów
  • MiejscowośćHenryków

Napisano 15 mar 2019 - 21:36

Według mnie to tylko jako domieszka do 60kg  wieprzowej  bo z samego  Jelenia chyba będzie twarda 

Ale niech fachowcy doradzą ja tylko z doświadczenia wiem że jak dużo WOŁOWEGO mięsa to będzie twarda 

wszystko co z JELENIA jest ZAJE...E

Pozdrawiam 






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych