better Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam, zlecę wykonanie opracowania KSIEGI HACCP dla małego przedsiebiorstwa przetwórstwa mięsnego . kontakt angela1@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 W przyszłym tygodniu zaczynam wrzucać na forum opracowanie dotyczące GMP, GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych. Już zacząłem robić skany. Jeśli się przyda, to poklikasz i masz. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.