Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

[Trochę historii] Czy Romajos grillował? Kilka słów o metodach przyrządzania podrobów i mięsa przez ludzi antyku i Bizancjum


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 26450 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 22 kwi 2019 - 15:17

Warto wiedzieć. ;)

 

 

Załączony plik  01.jpg   158,84 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  02.jpg   199,58 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  03.jpg   192,1 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  04.jpg   191,07 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  05.jpg   199,22 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  06.jpg   187,7 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  07.jpg   198,31 KB   1 Ilość pobrań

Załączony plik  08.jpg   148,8 KB   1 Ilość pobrań

 

 

Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl wyszukał opracował Maxell






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych