Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

[Pieczywo trwałe] Chleb żytni pytlowy konserwowy


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 27376 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 28 kwi 2019 - 14:46

Załączony plik  pytlopwy01.jpg   133,94 KB   4 Ilość pobrań

Załączony plik  pytlowy02.jpg   90,76 KB   4 Ilość pobrań

Załączony plik  pytlowy03.jpg   126,35 KB   4 Ilość pobrań



#2 ANNAM

ANNAM

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 4996 postów
  • Miejscowośćaustralia

Napisano 30 kwi 2019 - 09:33

Kiedys mialam okazje jesc chleb z puszki, pumpernikel. Byl wilgotny i smaczny. Moze i tutaj znajdzie sie na niegi przepis. 



#3 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5573 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano 30 kwi 2019 - 12:25

Annam ja pieklam kiedys pumpernikel , tylko wlasnie nie w puszce tylko w blasze obciazonej z wierzchu smak byl dobry tylko sie rozpadal po jakims czasie 






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych