janusz_p Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 22 Maja 2019 Dużo nauki mnie czeka, ale jestem samoukiem Zacznij rozglądać się za kursem podstawowym, tam nauczysz sie podstaw, których ciężko się nauczyc z internetu i książek..(Ja lobbuje za kursem, bo chciałbym sie załapać, a zebranie wystarczającej ilości ochotników troche trwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario0023 Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) Kurs był by najlepsza opcją, ale jeszcze nie w tym roku za dużo planów i obowiązków. Zobaczymy co przyniesie kolejny rok. Fotki wyrobów postaram się wrzucić wieczorkiem bo wczoraj już padłem???? Edytowane 22 Maja 2019 przez dario0023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 22 Maja 2019 Kurs był by najlepsza opcją, ale jeszcze nie w tym roku za dużo planów i obowiązków Wszystko zależy od tego, czego chce się "bardziej" Czas spędzony na kursie odwzajemni się wielokrotnie Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) (Ja lobbuje za kursem, bo chciałbym sie załapać, a zebranie wystarczającej ilości ochotników troche trwa)Byłeś wiesz Kurs był by najlepsza opcją, ale jeszcze nie w tym roku za dużo planów i obowiązków.Je też jestem mocno obłożony i nie narzekam na nadmiar czasu ale na tursie byłem już 3 tazy - naprawdę warto Czas spędzony na kursie odwzajemni się wielokrotnie . To nawet mało powiedziane Edytowane 22 Maja 2019 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.