Skocz do zawartości

Jakość mięsa świń polskich i mieszańców wysokoprodukcyjnych oraz jego przydatność do pozyskiwania żywności o właściwościach funkcjonalnych


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ciekwa rozprawa doktorska autorstwa Pani Aleksandry Cebulskiej. Polecam szczególnie osobom parającym się produkcją wędlin dojrzewających.

 

post-39694-0-50262600-1560963507_thumb.jpg

post-39694-0-51308400-1560963512_thumb.jpgpost-39694-0-90448700-1560963517_thumb.jpg

post-39694-0-58102400-1560963525_thumb.jpgpost-39694-0-44259100-1560963531_thumb.jpg

post-39694-0-43898200-1560963536_thumb.jpgpost-39694-0-66103500-1560963542_thumb.jpg

post-39694-0-05141300-1560963550_thumb.jpgpost-39694-0-43160300-1560963555_thumb.jpg

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.