Jump to content

Recommended Posts

Witam serdecznie,

wczoraj kupiłam w biedronce mięso pakowane łopatka pokrojona w plastry. Wyglądalo normalnie tj. kolor czerwony, data do 4 sierpnia.

wrocilam do domu i po otwarciu plastry pod spodem okazaly się częściowo koloru sinego (szary). Ta widoczna przed zakupem cześć plastra ma kolor czerwony, natomiast reszta ma kolor szary. W zapachu normalne, wlasciwie to brak zapachu. Wygląda na świeże ale przez te szare miejsca mam wątpliwość.

Wczoraj zrobiłam je od razu w przyprawach i do lodówki aby dziś usmażyć. Ale do końca nie wiem czy można je użyć. :facepalm::question:

Będę wdzięczna jeśli ktoś fachowo odpowie.

Pozdrawiam

Mozna użyć. Tak własnie wygląda mięso, które leżało na wilgotnej podkładce w szczelnym opakowaniu. 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.