impresjonizm Posted August 1, 2019 Report Share #1 Posted August 1, 2019 Witam serdecznie,wczoraj kupiłam w biedronce mięso pakowane łopatka pokrojona w plastry. Wyglądalo normalnie tj. kolor czerwony, data do 4 sierpnia.wrocilam do domu i po otwarciu plastry pod spodem okazaly się częściowo koloru sinego (szary). Ta widoczna przed zakupem cześć plastra ma kolor czerwony, natomiast reszta ma kolor szary. W zapachu normalne, wlasciwie to brak zapachu. Wygląda na świeże ale przez te szare miejsca mam wątpliwość.Wczoraj zrobiłam je od razu w przyprawach i do lodówki aby dziś usmażyć. Ale do końca nie wiem czy można je użyć. Będę wdzięczna jeśli ktoś fachowo odpowie.Pozdrawiam Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16321-czy-mo%C5%BCna-u%C5%BCy%C4%87-takiego-mi%C4%99sa/ Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted August 1, 2019 Report Share #2 Posted August 1, 2019 Mozna użyć. Tak własnie wygląda mięso, które leżało na wilgotnej podkładce w szczelnym opakowaniu. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16321-czy-mo%C5%BCna-u%C5%BCy%C4%87-takiego-mi%C4%99sa/#findComment-636618 Share on other sites More sharing options...
impresjonizm Posted August 1, 2019 Author Report Share #3 Posted August 1, 2019 Bardzo dziękuję. :clap: Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16321-czy-mo%C5%BCna-u%C5%BCy%C4%87-takiego-mi%C4%99sa/#findComment-636625 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.