impresjonizm Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam serdecznie,wczoraj kupiłam w biedronce mięso pakowane łopatka pokrojona w plastry. Wyglądalo normalnie tj. kolor czerwony, data do 4 sierpnia.wrocilam do domu i po otwarciu plastry pod spodem okazaly się częściowo koloru sinego (szary). Ta widoczna przed zakupem cześć plastra ma kolor czerwony, natomiast reszta ma kolor szary. W zapachu normalne, wlasciwie to brak zapachu. Wygląda na świeże ale przez te szare miejsca mam wątpliwość.Wczoraj zrobiłam je od razu w przyprawach i do lodówki aby dziś usmażyć. Ale do końca nie wiem czy można je użyć. Będę wdzięczna jeśli ktoś fachowo odpowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Mozna użyć. Tak własnie wygląda mięso, które leżało na wilgotnej podkładce w szczelnym opakowaniu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impresjonizm Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Bardzo dziękuję. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.