meteorolog Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Właśnie wróciłem z kolejnej z moich podróży. Maroko kraj rozmaitości kulinarnych. Jedna z najbardziej popularnych potraw robiona na wszelkie możliwe sposoby Tadżin. Wersja z kurczakiem oraz karmelizowanymi morelami z białym sezamem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Maroko kraj rozmaitości kulinarnych To prawda i bogactwa przypraw Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteorolog Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Musze dodać, że potrawa na zdjęciu została przygotowana przez Marokankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 potrawa na zdjęciu została przygotowana przez Marokankę W naczyniu o tej samej nazwie.Ten rodzaj naczynia jest przypisany potrawom o nazwie tadżin. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piksiak Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Naczynie nazywa się Marokanka ? Cytuj Piksiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 To Tażin jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 طاجن Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMKa Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Mam też taki, prawdziwy przywieziony, ma 7 lat. To naczynie czym starsze tym lepsze, nie muszę dodawać ze nie wolno do mycia stosować żadnej chemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Naczynie oki a przepis na potrawę? Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Wygląda na całkiem smaczne :tongue: Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.